Ya ben kaç defa uyardım kendisinioolum Furkan korkma her genç erkeğin başına gelir
hepimiz (yani ,,ben, harputlu abisi ,sinter abisi, oscar abisi ,R&R abisi ,vedat abisi vs vs hep anılarımız var geçmiş sayfalarda) bu yoldan geçtik korkma eninde sonunda senin de başına gelecek,bu cins-i latiften kurtulamazsın
yok efennim korkuyorum da yok efem kendimi gerdeğe saklıyorum da yok efem Hırvatlar da yok efem rüyamda katil oldum da yok Kezaban da yok falan da yok filan da fişman
https://www.youtube.com/watch?v=tgZwrpjfIrM

hepimiz (yani ,,ben, harputlu abisi ,sinter abisi, oscar abisi ,R&R abisi ,vedat abisi vs vs hep anılarımız var geçmiş sayfalarda) bu yoldan geçtik korkma eninde sonunda senin de başına gelecek,bu cins-i latiften kurtulamazsın
yok efennim korkuyorum da yok efem kendimi gerdeğe saklıyorum da yok efem Hırvatlar da yok efem rüyamda katil oldum da yok Kezaban da yok falan da yok filan da fişman 

al sana 1500 point ..tesbit ettim ama değerlendiremedim ..onun için bunu bildim değil bunu yaptım ,ahan da ispatı da real time yazdığım bu yazı ..şeklinde olursa.. her şey çok daha samimi dürüst ve güzel olur.
şimdi 115200

gıcık olduğu Burva 3 gündür tarih yazıyor 

Yer İmleri