Arama sonucu : 1727 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Pmvr3 - tokı park mavera 3 projesi

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by supersinan Yazıyı Oku
    Piyasa ile ilgili usta biri olduğu belli zamanın olursa tahta ile ilgili yorumlarını ve kademe bilgisi paylaşabilir misin.
    Baştan belirteyim sadece kendi düşüncemdir katiyen al-sat-tut tavsiyesi içermez.
    1- Kademelere takılmayın kimin eli kimin cebinde bizlerin bilmesine imkan yoktur.
    2- Bir daire parasına tekabül edecek miktarda alış satış oluyorsa hiç bir anlam ifade etmez ama tahminim ufak ufak eldeki kalan sertifikaları borsada pazarlıyorlar. Ha ! soracaksınız , eğer neden buysa niye bize halka arz da talep ettiğimizin %18 daha az miktarını verdiler ? Pazarlama taktiği deyip geçeyim.
    3- Bu zihniyetin ilk uygulaması ,benim düşüncem bindikleri dalı kesecek kadar gerzek olamazlar, o nedenle bir şekil insanlara kısa -orta vadede bir para kazandırıp gelecekte benzer uygulamaları için daha iştahlı bir zemin oluşturmak isteyeceklerini düşünüyorum.

Sonuç olarak, tamamen kendi düşüncem olmakla birlikte bu hissede biraz sabredenler bir şekil kar edeceklerdir ama yine kendi düşüncem uzun vadeli ben bu sertifikalara fazla bel bağlamazdım. Diğer yandan ben olsam bu ve benzeri halka arzlardan alış yapmazdım, yapmıyorumda . En kötüsü halka arz fiyatının üstünden gider piyasadan alırım ama ne olduğunu görür öyle alırım. Bir şeyin kaçtığı uçtuğu yok heleki şu piyasalarda.

Tamamen şahsi geçmiş tecrübelerimi paylaşmak istedim, umarım kimseyi kırmadan kızdırmadan bir nebze yardımcı olabildim. Hiç bir suretle art niyet hele goygoy yapma amacım yoktur.
    Son düzenleme : umutabi; 11-04-2017 saat: 17:15.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •