-
arkadaşlar hisse isterse 5 TL olsun önemli olan 3 yıl sonraki piyasa fiyatı.
-
42,00 den 200 lot aldım.
41,60-41,70 arasında 500 lot daha aldım.
Düşür düşür satarız çok beklersin.
-
Iskontolu cekilen peskesten baska birsey degil dususun sebebi.iskonto orani yuzde 10dur diye tahmin ediyorum
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
cafer76
Iskontolu cekilen peskesten baska birsey degil dususun sebebi.iskonto orani yuzde 10dur diye tahmin ediyorum
LG-H735 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belge veya rakam biliyorsan açıklayabilir misin.
mesela rakam 41 ise 41 in altına satmazlar gibi bir durum oluşur.
-
Düştükçe almaya devam ediyorum gene aldım maliyetim 42,32 oldu şu anda fiyat 41,56
-
Toplam 19213 lot işlem olmuş bişey değil aslında projedeki 1 evin payından biraz fazla. Halka arzda almakla hiç iyi etmedik devlet destekli ilk kez yapılacak mutlaka tutarlar dedik sallıyorlar. Hayırlısı.
-

Originally Posted by
supersinan
Düştükçe almaya devam ediyorum gene aldım maliyetim 42,32 oldu şu anda fiyat 41,56

şu anda 41,68 Bu günü + kapatacağını düşünüyorum. Muhtemelen 42,20 üzeri.
-

Originally Posted by
guven09
Toplam 19213 lot işlem olmuş bişey değil aslında projedeki 1 evin payından biraz fazla. Halka arzda almakla hiç iyi etmedik devlet destekli ilk kez yapılacak mutlaka tutarlar dedik sallıyorlar. Hayırlısı.
Jöleli elindeki fonu şimdilik endeksi yukarıda tutmak için banka alışlarına kullanıyor herhal bekleyin o iş bitsin buraya da gelir. Nasıl olsa elindeki kaynağın ne denetimi var ne soran edeni yağma Hasanın böreği.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri