Artan

73,70 10 09:55
4,07 10 11:43
4,62 10 11:43
33,16 9.95 11:43
33,62 9.94 11:41
Artan Hisseler

Azalan

90,90 -10 11:43
26,12 -9.99 11:43
286,50 -9.98 11:43
26,72 -9.97 11:43
33,52 -9.26 11:33
Azalan Hisseler

Ýþlem

3.411.179.427,60 11:43
2.847.779.425,25 11:43
2.238.392.178,32 11:43
2.089.942.254,10 11:43
2.033.471.115,78 11:43
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    ama burasý dolar topiði müþterileride dolarcý sen þimdi bizim tükkana gitiyon dolarý .iktir edin gelin hisse alýn diyon þimdi soda topiðine gelsem la bu soda batacak size mal kakalýyorlar satýn gelin doalr alsýn desem þýk olur mu
    Dolar varlýklardan bahsediyorum. Soda, Egeen, Tüpraþ gibi þirketler dolar varlýktýr. Dolar yatýrým deðildir. Eurobond yatýrýmdýr. Dolarýn yükseleceðine inanýyorsanýz biraz risk alýnýrsa bir potansiyel var onu paylaþýyorum. Hisse alýn demiyorum, dolarýn yönü konusunda da sizle ayný fikirdeyim.

Alýntý Originally Posted by atmega48pa Yazýyý Oku
    Dolar varlýklardan bahsediyorum. Soda, Egeen, Tüpraþ gibi þirketler dolar varlýktýr. Dolar yatýrým deðildir. Eurobond yatýrýmdýr. Dolarýn yükseleceðine inanýyorsanýz biraz risk alýnýrsa bir potansiyel var onu paylaþýyorum. Hisse alýn demiyorum, dolarýn yönü konusunda da sizle ayný fikirdeyim.
    ne bileyim sanki bizim tükkanýn önüne tezgah açtýn gibi geldi
    bir halt olacaðý yok.

3.  Alýntý Originally Posted by atmega48pa Yazýyý Oku
    dolar varlýk falan deðildir, hepsi TL cinsinden fiyatlanýyor insanlarý yanlýþ yönlendirme. dolar bazýnda varlýk yatýrýmý yapmak istiyosan git NYSE'den hisse bul al. herþekilde bunlarýn kendi baþlýklarý var ayhan hocamýn dediði gibi, burasý yeri deðil.

4.  Alýntý Originally Posted by harakiri35 Yazýyý Oku
    dolar varlýk falan deðildir, hepsi TL cinsinden fiyatlanýyor insanlarý yanlýþ yönlendirme. dolar bazýnda varlýk yatýrýmý yapmak istiyosan git NYSE'den hisse bul al. herþekilde bunlarýn kendi baþlýklarý var ayhan hocamýn dediði gibi, burasý yeri deðil.
    Tamam yazmayacaðým ama gelirinin %95'i dolar cinsi olan egeen gibi bir þirkete TL varlýk diyorsun.

Mesela Tüpraþ sadece Bist'te olduðu için þu an y.dýþýndaki rafinerilere göre %50 daha düþük fiyatlanýyor. Kasasýnda 50 milyon$ fazlasý var, cirosu dolar stoðu petrol, bunun neresi TL varlýk?

Tamam yazmayacaðým ama gelirinin %95'i dolar cinsi olan egeen gibi bir þirkete TL varlýk diyorsun.

Mesela Tüpraþ sadece Bist'te olduðu için þu an y.dýþýndaki rafinerilere göre %50 daha düþük fiyatlanýyor. Kasasýnda 50 milyon$ fazlasý var, cirosu dolar stoðu petrol, bunun neresi TL varlýk?
    Önce Bilgi sahibi ol.!!
    Sonra fikir sahibi olursun.!!!
    Ýyi araþtýr.!!

Tüpraþý!!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    Önce Bilgi sahibi ol.!!
    Sonra fikir sahibi olursun.!!!
    Ýyi araþtýr.!!

Tüpraþý!!!!
    Yanlýþ olan ne ki anlamadým. Kaðýt üstünde 7,5 milyar açýðý var onu kastediyorsanýz, ondan fazla stoðu var. Döviz fazlasý var. 6 Aylýkta analistler bile yanýldý, herkes çok karamsar ama bu þirketler harýl harýl çalýþýyor.

Yanlýþ olan ne ki anlamadým. Kaðýt üstünde 7,5 milyar açýðý var onu kastediyorsanýz, ondan fazla stoðu var. Döviz fazlasý var. 6 Aylýkta analistler bile yanýldý, herkes çok karamsar ama bu þirketler harýl harýl çalýþýyor.
    Þu an eski fiyatlardan ve hazýr stoklardan üretilen eski anlaþmalar teslim ediliyor. Bu teslimatlarýn sonrasýnda keskin duruþlar baþlayabilir. Sanayinin içinden bildiriyorum ses ciddi anlamda azalmaya baþladý. En son 2009 yýlýnda buna benzer bir sessizlik hatýrlýyorum. Nihai resmi görmek için acele etmeyin þu anki hareketliliðe aldanmayýn 1-2 ay sonra daha etraflýca deðerlendirin derim.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

~ 1.200.000.000 net dolar borçu var.!!
    Artý dolar faizi.!!
    TL nin her kuruþluk deðer kaybý.!!
    Tübraþýn hanesine zarar yazmaya devam edecek.!!!
    Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •