Sayfa 605/1024 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın merakımdan soruyorum YURT DIŞINDA mevduatınıza % kaç NET faiz veriyorlar?
    Orada vergi kesintisi varmı,kesinti varsa oranı nedir?

YTD
    ABD de kesinti sifir

Su anda %2 alirsin dolara ama faizden gelir vergisi var oda herkesin gelir dilimi farkli mesela benim %30

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Aylık bağlanırsa dolara net 1.41% yıllık bağlanırsa %2,1 civarı

3 Yıllık tahvil getiri oranları %3-4 civarında

Bizdeki oranlar aşırı yüksek, güven verebilsek para gelir ama parayı çarçur ettiğimizi gördüler artık
    ABD de devlet garantisi 100 bin dolar TR de 100 bin TL diye biliyorum

arada 6-7 kat fark var

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    naş güzelim naş başka kapıya bu defa tutturamdın izndeyim
    ızınde olman benım soyledıgım dogruları degıstırmez
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

Bir abimiz varadı kendisi akıllı fikirli bir abimizdi, İTÜ yüksek makine mühendisi mezunu , Almanyada master yapmış harbi 3 dil filan biliyordu lakin KAFAYI BORSAYA takmıştı . Tanıdığımda bizim Tl portföyün 2 katı parası vardı, kafayı sıyırtmadan 2 yıl önce 16 yıllık borsacılık macerası sonunda portföy bizimkinin 1/5 ne düşmüştü. Borsa yatırımından emekli olacağım diyen yatırımcılara söyleyeyim dedim.

5.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    sen fırsatları kaçırma o zaman. emlakta da kampanya var ona da gir.
    Durum kötü ama crash crash diye de bir yere varılmaz.

g.menkulden bahsetmedim. bir kaç ayda soda %60 arttı, Sise %50 arttı, döviz geliri ve fazlası olduğu halde borsa düşünce fiyatı düşen bu hisseleri almaktan bahsettim. Eggen %95 ihracat yapan şirket TL göçtüyse ne olmuş. Tüpraş londrada tahvil satıp borçlanabilen dev bir şirket. Geliri dolar bazlı. TR daralsa ne olur?

Y.dışı rafinerilere göre %50 daha ucuz şu anda. Bu işten nasıl kazançlı çıkılır buna kafa yoruyorum.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Olum bari PayPal'ı açın ya! Yurtdışına 3-5 hizmet satarız, küçük küçük dolarlar gelir. Hem ihracata sayar hem de biz biraz nefes alırız. Kod, tasarım, çizim, fotoğraf, video, müzik... Dijital olarak yurtdışına atabileceğimiz o kadar çok hizmet var ki... ''

https://twitter.com/simtoalev/status...89305776517120
    sanirim Paypal in TR yi kapanmasindaki sebep bizimkiler paypal den kazancindan vergini ver demisler onlarda hayir demis

dogrumu bu?

7. Eğer tcmb'nin bugünkü swap hamlesi Londra'ya bir çeşit rest anlamı taşıyorsa 13 Eylül için belirttiğim 300 baz puanlık faiz artışı yeterli gelmeyebilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    bir Kayserili olarak dediklerinin altina imzami atarim

kendilerini gelistiremediler okuyana aptal dediler simdi kendileri aptal durumuna dusuyor haberleri yok
    orada bir süre kalmıştım,çokkk iyi tanırım vizyonsuzluklarını.yıl 2003, fabrika sahibi bendeki müdür 1600tl alıyor diye övünüyordu! manyak yemin ederim manyak. onlara göre çalışan köledir,açlık sınırında onlara hizmet etmelidir.bu kafayla beyin çekemedikleri için fasonda demir dövüyorlar.

Sayfa 605/1024 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •