Sayfa 607/1024 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,849 - 4,856 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Swap kısıtlamasi kaldirilmis . Var birseyler

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Hiperpower enflasyon.!!
    Hiperpower stagflasyon.!!!
    Keklemeler kekler beleş.!!
    CRASH Tüm HIZIYLA otobanda.!!
    KAOS tüm HIZIYLA otobanda.!!
    IMF tasması tüm HIZIYLA otobanda.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Daha önce alıntı yaptığım haberdeki 3000 kripto FETÖ cü acaba nerede? :-) bence KGF kredisi iyice sulandı. Çürümüşlük var işin içinde. Buram buram FETÖ kokuyor!

Amcası, dayısı olan, bankayla arası iyi olan sanayici krediyi aldı, dolara yatırdı bekliyor dolar yükselsin bozdurayım diye

https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...-ne-yapacagiz/
    Döviz kurunda yaşanan hareketlilik sonrası ülke ekonomisinde yaşanan olumsuzluk hakkında da konuşan Sivridağ şu ifadeleri kullandı:

"Nefes kredileri verildi. Doların bugün artışının altında yatan yüzde 10 sebepten biri nefes kredileridir. Çünkü kredibilitesi yüksek olan, amcası, dayısı olan, bankayla arası iyi olan sanayici krediyi aldı, dolara yatırdı bekliyor ‘Dolar yükselsin bozdurayım' diye. Krediyi kime veriyoruz? İhtiyacı var mı? Banka müdürü yanımda arıyor, ‘Ağabey çok ucuz kredi çıkıyor, sana vereyim arsa alırsın' diyor.

‘ZİRAAT BANKASI VE HALK BANKASI ASLİ GÖREVLERİNE DÖNSÜN!

Diğer taraftan Ziraat Bankası ve Halkbank'ın kapısını aşındırıyorum, ‘İhracat yapıyorum makinemi yenileyeceğim' diyorum. ‘Bir düşünelim, teminat ne vereceksin?' diyor. Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın asli görevlerine dönmesini istiyorum. Çiftçiye ve esnafa destek olması gereken bankaların ihracat yapan, üretim yapan sanayiciye destek olmasını istiyorum. Kredi kartı vermesini, su faturası almasını istemiyorum."

4.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    dolar varlık falan değildir, hepsi TL cinsinden fiyatlanıyor insanları yanlış yönlendirme. dolar bazında varlık yatırımı yapmak istiyosan git NYSE'den hisse bul al. herşekilde bunların kendi başlıkları var ayhan hocamın dediği gibi, burası yeri değil.
    Tamam yazmayacağım ama gelirinin %95'i dolar cinsi olan egeen gibi bir şirkete TL varlık diyorsun.

Mesela Tüpraş sadece Bist'te olduğu için şu an y.dışındaki rafinerilere göre %50 daha düşük fiyatlanıyor. Kasasında 50 milyon$ fazlası var, cirosu dolar stoğu petrol, bunun neresi TL varlık?

5.  Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    Türkiye cds 559,76 % 5,63

31/08/2018 17:14:07
    Tarihte en yüksek CDS ne zaman, hangi ulkenin olmuş?
    Böyle bir bilgi var mı acaba?

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ilginç saat 18 i geçti ama benim baka makası halen açmadı

There's legitimate questions over endogeneity of the credit impulse and what signal -- if any -- it has for growth. But here the credit slowdown is exogenous, the product of a sudden stop in the BoP. We rank Turkey as the most credit dependent EM, contraction in 2019 is likely.
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by PiyasaAnaliz Yazıyı Oku
    Swap kısıtlamasi kaldirilmis . Var birseyler

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben tam tersini anladım. Bugün itibariyle bankalar ile yurtdışı bankalar arasındaki swap kanalı tamamen iptal edildi deniyor. Onun yerine tcmb kendi üzerinden bir swap kanalı açmış. Bana göre ciddi anlamda riskli bir hamle.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 607/1024 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •