Kur fiyatlarý güncelleniyormuþ anlýk hataymýþ açýklamasý yapmýþ bir yetkili. Senin sürülerin inanýr bu açýklamaya. Hata, yanlýþlýk falan yok. Boþalttýlar bankanýn içini. Böyle düþünmek için bin sebep var aksini düþünmek için bir sebep yok.
Kur fiyatlarý güncelleniyormuþ anlýk hataymýþ açýklamasý yapmýþ bir yetkili. Senin sürülerin inanýr bu açýklamaya. Hata, yanlýþlýk falan yok. Boþalttýlar bankanýn içini. Böyle düþünmek için bin sebep var aksini düþünmek için bir sebep yok.
aynen.....
* yarýn ya da en geç pazartesi sabah, bu kurdan dolar alanlara, internet ve mobil bankacýlýkta döviz kurundaki hesaplama hatalarýndan kaynaklý oluþacak problemlerde çözümün nasýl saðlandýðý ile alakalý, banka ile yaptýðýnýz sözleþmede ki ilgili maddeyi içeren uzunca bir aydýnlatma metni gönderecek ve para hala hesabýnýzdaysa tekrar tl'ye çevirecek, parayý çektiyseniz ya da havale ettiyseniz, "ya seve seve ya da sike sike bize o parayý getir" diyecek olan bankadýr.
hani o okumayýp her sayfasýný imzaladýðýmýz gýlgamýþ destaný gibi olan sözleþmeler var ya, iþte onlarda dünyayý uzaylýlar bile istila etse seninle banka arasýndaki iliþkinin nasýl olacaðýna dair maddeler var. o yüzden "hobareeey yarý fiyatýna dolar aldým" diye boþuna sevinmeyin. hiçbir þeyden tutturamazlarsa sebepsiz zenginleþme davasý açarlar, o parayý yine alýrlar.
https://eksisozluk.com/entry/80839160
Olur mu aksi bir þey zaten ! Ülkede hukuk guguk dediysek o kadar da deðil be ! ulan burasý dingonun ahýrýmý ! Sosyal medya çoðunlukla iþin mokunu çýkarýyor. O laki o fiyatlardan birilerine iþlem yapýldý hepsi geri alýnýr , geçmiþte hazine bonosu piyasasýnda buna benzer bir iþlem yapmýþtýk bir saat sonra merkezden aradýlar o iþlemde hata olmuþ iptal ediyoruz dediler.
[emoji23][emoji23][emoji23]Valla bence o kadar be Umutabi. Beni delirttiler zaten. Hep komplo teorilerine çalýþýyor aklým. Mesela ayný saatte ÝNG de ayný kur sorunu olmuþ ya. Teorim þu; Operasyonun baþarýlý olmasý, bu sistemsel hataydý yalanýna sýðýnmak için ÝNG'yi ortak ettiler suça.
Siz bakmayýn bana ben sýyýrdým sayelerinde böyle düþünüyorum ama. Ben deðil düþündürtenler utansýn.
Burasý maalesef artýk dingonun ahýrý.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
O kadar da deðil denilen herþey oluyor. Olmaz denilen herþey oluyor. Sade vatandaþlarýn bir kýsmý da almýþ. Geri alýrlarsa onlardan alacaklar. Yandaþ kýsmý planlýdýr zaten. Kim olduklarýný açýklamayacaklar. Hesap da sorulamýyor. Bir haber var belki ABD'den. Alel acele yapmak zorunda kaldýlar bu operasyonu. Anlaþýlýrsa hata oldu der kapatýrýz konuyu demiþlerdir. Bunlarýn söylediði harften þüphe duyarým ben býrakýn kelimeyi cümleyi açýklamayý.
Yer Ýmleri