Sayfa 630/1024 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok o kadar da değil hepsini geri alırlar eğer ki satım olduysa.
    aynen.....

* yarın ya da en geç pazartesi sabah, bu kurdan dolar alanlara, internet ve mobil bankacılıkta döviz kurundaki hesaplama hatalarından kaynaklı oluşacak problemlerde çözümün nasıl sağlandığı ile alakalı, banka ile yaptığınız sözleşmede ki ilgili maddeyi içeren uzunca bir aydınlatma metni gönderecek ve para hala hesabınızdaysa tekrar tl'ye çevirecek, parayı çektiyseniz ya da havale ettiyseniz, "ya seve seve ya da sike sike bize o parayı getir" diyecek olan bankadır.
    hani o okumayıp her sayfasını imzaladığımız gılgamış destanı gibi olan sözleşmeler var ya, işte onlarda dünyayı uzaylılar bile istila etse seninle banka arasındaki ilişkinin nasıl olacağına dair maddeler var. o yüzden "hobareeey yarı fiyatına dolar aldım" diye boşuna sevinmeyin. hiçbir şeyden tutturamazlarsa sebepsiz zenginleşme davası açarlar, o parayı yine alırlar.

https://eksisozluk.com/entry/80839160

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yok o kadar da değil hepsini geri alırlar eğer ki satım olduysa.
    Syn umutabi , y adam mahkemeye gitse satışın iptalini önleyemez mi? Sonuçta biri tezgaha mal koymuş indirimli satıyor sen-ben de bu maldan alıyoruz.......

2001 de YKB de benzer bir olay yaşanmıştı ,Millet kredi kartından ve sabit kurdan dolar çekmişti...Banka işlemleri iptal etmedi ama adamları fena si... mişti....

3.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    hayır tam tersi, yıllık bedelin 3 aylıklandırılmış hali kadar ek prim ödersiniz...
    Neyse iddialı değilim. Zihin jimnastiği yapmış oldum. CDS piyasasını erişim olsaydı da görseydik. Saygılar.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Kur fiyatları güncelleniyormuş anlık hataymış açıklaması yapmış bir yetkili. Senin sürülerin inanır bu açıklamaya. Hata, yanlışlık falan yok. Boşalttılar bankanın içini. Böyle düşünmek için bin sebep var aksini düşünmek için bir sebep yok.
    Bankalardaki hesap hareketleri banka içinden teftiş muhasebe iç denetim hazine ilgililerin şubeler vs gibi pekçok birimin takibindedir.
    Banka dışından ise maliyesinden spk sına bddk sına kadar çok daha fazla denetim otoritesinin takibi söz konusu.. Dolayısıyla komplo teorisine gerek Yok bu konuda.. belli ki muhtemelen ıt kaynaklı bir hata var. Ancak affedilir bir hata olmadığı aşikar..
    Bu vahim hatadan daha vahim olanı ise böylesi bir hatadan yola çıkılarak getirilen yorumlar.. mesela başka bir ilginç yorum da sabit kura geçiş provası gibi birzırva..

Demem o ki; piyasadaki güven bunalımı baştan ayağa içten dışa tüm unsurları ve katılımcıları etkiler vaziyette..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Syn umutabi , y adam mahkemeye gitse satışın iptalini önleyemez mi? Sonuçta biri tezgaha mal koymuş indirimli satıyor sen-ben de bu maldan alıyoruz.......

2001 de YKB de benzer bir olay yaşanmıştı ,Millet kredi kartından ve sabit kurdan dolar çekmişti...Banka işlemleri iptal etmedi ama adamları fena si... mişti....
    kamu bankasında hiçççç bir şey olmaz. işte bu yüzden devlet bankacılığına HAYIRRR

6.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    kamu bankasında hiçççç bir şey olmaz. işte bu yüzden devlet bankacılığına HAYIRRR
    2008 lehman krizinde usa daki bankaların neredeyse yarısı kamulaştırıldı. Sosyal devlet iddiasındaysan kamu kurum ve kuruluşlarını verimli kullanmak iyi yönetmek esastır.

Zarar ediyorsa özelleştir gitsin gibi ithal söylemlerle geldiğimiz nokta ortada..

Gündem dışı bir sorum var...
    -Haftaya Çocuğun kaydını yapmak için istanbul dan İzmire otomobille gideceğim...Uzun adamın uzun köprüsünden geçmeden daha kestirme bir yol var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    IT personelinden herşey beklenir...Malumkel adaın bankasında bir yazılımcı virgülden sonraki 3.cü rakamı kendi hesabına aktaran bir patch veya trojen artık ismi ne ise sisteme eklemiş... Çocuğun hesabında sürekli biriken ve farklı ATM lerden nakit olarak çekilme işi 6 ay-1 yıl arası bir zamanda bonus bankası tarafından farkediliyor...Yazılımcı bu arada voleyi vurmuş tabii....O trojeni kaldırması ve tazminat olarak da epey güzel bir para verilerek sorun çöüzülüyor ve medyaya yansımıyor ......
    Mümkün değil böyle birşey
    Bir sürü kontrol sözkonusu, onlardan kaçması imkansız böyle basit bir şeyin

Sayfa 630/1024 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •