Sayfa 636/1024 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Güncellemeye inanmıyorum. Var altında buzağı. Acele gerçekleştirmeleri gereken bir operasyon oldu bu. Operasyon anına denk gelen halkın aldığı doları geri alıp olayı kapatıyorlar. Başka kimler aldı, bankada ne kaldı ne bileceğiz. Hesap sorun bakalım kime soracaksınız. Kim denetleyecek. Bu olay da böyle kapanıp gidecek. Olmaz denilen her şey mümkün artık.
    Eğer denildiği gibi “sistem hatası” değilse benim aklıma gelen tek mantıklı sebep “yandaş döviz borçlu firmaları” kurtarma operasyonudur...

2. Afrika mogozozomba ülkesi. Bakanların millet vekillerinin merkezbank genelmudurunun gıvir zivirin çelenkleri yollarda . Sarayda düğünler. Haramzadelerin. Halkbankta dolar 3.80 . Icra kuruluna bank asyadan atamalar.

Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Afrika mogozozomba ülkesi. Bakanların millet vekillerinin merkezbank genelmudurunun gıvir zivirin çelenkleri yollarda . Sarayda düğünler. Haramzadelerin. Halkbankta dolar 3.80 . Icra kuruluna bank asyadan atamalar.
    Boşuna yazmıyoruz.!!!

Hiperpower enflasyon.!!
    Hiperpower stagflasyon.!!!
    Hiperpower kaos tüm HIZIYLA otobanda.!!
    Eninde sonunda IMF tasmasını boynuna geçirecekler.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. “BOTAŞ konutlara verilecek doğalgazın fiyatına yüzde 9 zam yapıldığını açıkladı. Sanayide kullanılan doğalgaza ise yüzde 14 zam geldi.”
    Elektriğe de zam gelmişti.!!!

😞😞😞😞

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Şurada garip bir haber gördüm 52 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile maliyenin bankadan veya döviz bürosundan döviz çekip evine koyanları evinde ziyaret edebileceğini ve gerekirse cezai işlem yapabileceğini iddia ediyor. Mevcut yasalar çerçevesinde bana çok inandırıcı gelmiyor. Ama yazıyı kaleme alan kamuoyunca bilinen bir yeminli mali müşavir.

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl..._campaign=feed
    Koyuladığım bölümün düzeltmeye ihtiyacı var sanırım..yazıda bankadan veya döviz büfesinden belirli miktarın üzerinde döviz alanların vergi soruşturması anlamında kapıları çalınabilir denmiş..

6. Beyler nacizane, yaşanılanlara üzülüyorum.
    Kimileri kaos yazıp kahkahalar atabiliyor... Benim aklım almıyor.
    Bu güzel topraklar için, bu topraklarda yaşayan vatandaşlar için üzülüyorum.
    Geliri düşük olan, iş yeri, dükkanı kira olan ticaret yapamayan insanlar ne yapacak?
    Bir yerde ettiğini buluyorlar diyebilirsin. Tamam ettiğini bulan bulur ama bu ülkede koskoca bi %50 var rey vermediklerinin hatalarının kurbanı olan...
    Ülkem için tedirginim...

Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Beyler nacizane, yaşanılanlara üzülüyorum.
    Geliri düşük olan, iş yeri, dükkanı kira olan ticaret yapamayan insanlar ne yapacak?
    Bir yerde ettiğini buluyorlar diyebilirsin. Tamam ettiğini bulan bulur ama bu ülkede koskoca bi %50 var rey vermediklerinin hatalarının kurbanı olan...
    Ülkem için tedirginim...
    Yapacak birşey yok bu işten kimse kazançlı çıkmadı zaten elinde dolar olan alım gücünü korudu. Tek kazanan Türkiyede yatırımı olmayıp short açanlardır.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Beyler nacizane, yaşanılanlara üzülüyorum.
    Ülkem için tedirginim...

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 636/1024 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •