-
Benim tl ye dönme kriterim cari açýðýn sýfýrlanmasý.Artý vermemiz.Yoksa dünyada dolarýn deðeri artarken biz hala allem kallem cari açýk vererek gavur parasý ile yaþamaya devam edersek kusura bakýlmasýn ama rasyonel akýl bana dolar ve altýn der.Bakýn altýn iþine de dikkat isterim arkadaþlar özellikle vurguluyorum ki gelecek yýl alýntý yapabileyim bu yazýlardan .Bence altýnda onsun düþüþü de gelecek yýl bitecek çýkýþ baþlayacak.Bu arada herkes burnundan soluyor millet geçim derdine düþmüþ batan batana rasyonel akýl dolar altýn derken ve dahi bu hükümet hala dolarla geçiþ garantisi ile kanal istanbul falan yapmayý rasyonel görürken dolar altýn yatýrýmcýlýðýný baþka noktalara çekmeye kimse çalýþmasýn.Bu forumda seviye çok yüksek finansal piyasalarda yatýrým yapmak ciddi iþtir ,neticede alýnteri ile yapýlan birikimler korunmaya çalýþýlýyor,bu konu miliyetçilikle falan sulandýrýlmaya çalýþýlmasýn .En milliyetçi partinin parasý nerde görüldü,hükümet nerdeyse tl yi hiç bir iþinde kullanmýyor,reis her dolar bozdurun dediðinde yandaþlarýn kulaklarýndan dolar fýþkýrýyor ,müsade edin de biz de kendimizi az biþi korumaya alalým.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri