Sayfa 801/1223 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,401 - 6,408 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Yol yakınken bi daha düşün...Alışveriş hastası ise...Ocağını batırmasın...
    valla maasi var ogretmen babadan kalma evlerden de bunun payina aylik 1500 lira falan dusuyor.aylik onun kazanci 5500 falan.maasialinca bana 3000 tl verecek arti benim gelirim. Geri kalani ona kalacak .kalani ne yaparsa yapsin.ama birazda akillanmaya basladill. Nişan yaptigimizda dolar 3.5 tu.taki takmak yerine 2000 dolar vermistim ona dolari gergun takip eder oldu. Para arttikca hosuna gidiyor. Harcamaya kiyamiyor simdi.simdi evlendikten sonra ona kalan paradan tasarruf ne kadar yaparim onun hesabini yapiyor

2. — Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde)

https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ndi-ne-icildi/

3.  Alıntı Originally Posted by Jackkkkk Yazıyı Oku
    — Ejder Meyveli Smoothie (Chia tohumu eşliğinde), Efuli (Liçi meyvesi eşliğinde)

https://tr.sputniknews.com/amp/turki...ndi-ne-icildi/
    Bu ne yaf?
    Hayatımda duymadığım isimler.
    Orta dünyadan mı gelmiş bunlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bunu bir amerigan filminde duymuştum. mandela popüler olmadan önceydi.
    Bizlerde kendi ülkemizin ayağa kalkması için bu sözü hayata geçirecek bir babayiğit mi arasak ?

5. Bu kotu ekonomi ve ucmus enflasyon rakamina karsi reise oyle bir saray yapmalıyız ki ahlat da ve marmaris de bati gorunce irkilmeli korkudan kiskancliktan catlamali
    Ben sahsen bu dogrultuda yerel secim de oyumu akebe ye vericem dunya istikrar gorsun

6. hayırlısı olsun..

7. Zafer Bayramı’nın önemine yaraşır şekilde şarkıcı-türkücülere ziyafet çekmişler.

Zaten bu millet bağımsızlığını böyle kazanmıştı di mi?(((

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Bu ne yaf?
    Hayatımda duymadığım isimler.
    Orta dünyadan mı gelmiş bunlar.

8. Ejder suyu çeşmesi de olsun.
     Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bu kotu ekonomi ve ucmus enflasyon rakamina karsi reise oyle bir saray yapmalıyız ki ahlat da ve marmaris de bati gorunce irkilmeli korkudan kiskancliktan catlamali
    Ben sahsen bu dogrultuda yerel secim de oyumu akebe ye vericem dunya istikrar gorsun

Sayfa 801/1223 İlkİlk ... 301701751791799800801802803811851901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •