Originally Posted by şahit Bu Ejder suyu tabirini lugatıdan sil istersen. bi toplulukta kullanıcan, millet yannuş annayıp kafa göz dalacak, şimdiden söliyim. lugata yeni girdi,hemen cıkartalım mı diyon fiyatı kaç lira bu ejder suyunun canım cekti kim satıyo şok markette var mı
ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025 Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt lugata yeni girdi,hemen cıkartalım mı diyon fiyatı kaç lira bu ejder suyunun canım cekti kim satıyo şok markette var mı var var,, kasiyere sor - chia tohumlu ejder meyvesi smoothie rica ediyorum lütfen diyecen, unutma... ))))
Originally Posted by RePuLSe var var,, kasiyere sor - chia tohumlu ejder meyvesi smoothie rica ediyorum lütfen diyecen, unutma... ))))
Originally Posted by EMLAK bi hayırsever versin şu emlak arkadaşa suyundan, canı cok cekmiş ç.kü düşerse garışmam vebal alırsınız
Originally Posted by *Bozkurt bi hayırsever versin şu emlak arkadaşa suyundan, canı cok cekmiş ç.kü düşerse garışmam vebal alırsınız sen kısaca huni varmı de dayuu alekta movik movik eşliğinde .... anlar onlar.
Originally Posted by *Bozkurt bi hayırsever versin şu emlak arkadaşa suyundan, canı cok cekmiş ç.kü düşerse garışmam vebal alırsınız Malesef Tuborg'cu.. )
Originally Posted by *Bozkurt lugata yeni girdi,hemen cıkartalım mı diyon fiyatı kaç lira bu ejder suyunun canım cekti kim satıyo şok markette var mı şimdi öyle diyince benimde canım çekti. hiç içmedim ama. nasıl canım çekti anlatamam.
Forum Rules
Yer İmleri