MR.BROWN sanırsın bordo bereli eğitim kampı hisse müberek ne yılan, kurbağa yemediğimiz nede tam siper sürünürken üstümüzden ateş açmadıkları kaldı; bırakta çelik gibi sinirlerimiz irademiz olsun artık.Haklısın Sanel'i ben toplayıp hayatım boyunca oğlum var ellerinizden öper ona miras bırakmayı düşünüyorum; bakarsın gelecekte bu Marvel'in Iron Man filminde ki gibi akıllı makineler, chip işine girer köşeyi döner çocuk. Bize faydası olmadı ona yarar bari...
Hepiniz iyisinizdir umarım; aileleriniz de öyle herşeyin başı sağlık, huzur önce bunları dilerim sizlere sonra da hayırlı yatırım ve kazançlarınız olsun. Kendinize iyi bakın, görüşürüz.

Haklısın Sanel'i ben toplayıp hayatım boyunca oğlum var ellerinizden öper ona miras bırakmayı düşünüyorum; bakarsın gelecekte bu Marvel'in Iron Man filminde ki gibi akıllı makineler, chip işine girer köşeyi döner çocuk. Bize faydası olmadı ona yarar bari...
Hepiniz iyisinizdir umarım; aileleriniz de öyle herşeyin başı sağlık, huzur önce bunları dilerim sizlere sonra da hayırlı yatırım ve kazançlarınız olsun. Kendinize iyi bakın, görüşürüz.
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri