MELİKEMAL güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün
Sene 2015 ti kış ayıydı. Bu hisseyi aldığımda ... o gün internetim bitmiş olsaydı keşke. Bisttech bozuk olaydı keşke ;)
San-el sayesinde çelik gibi irademiz metanetimiz, sabrımız oldu. Gerçi cebimiz boş kaldı ama o küçük bir ayrıntı.
Sanel 22. Yüzyılın kağıdıymış küçük bir zamanlama hatası yapmışız ; )

Originally Posted by MELIKEMAL
 Originally Posted by MELIKEMAL

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla Haklısın Sanel'i ben toplayıp hayatım boyunca oğlum var ellerinizden öper ona miras bırakmayı düşünüyorum; bakarsın gelecekte bu Marvel'in Iron Man filminde ki gibi akıllı makineler, chip işine girer köşeyi döner çocuk. Bize faydası olmadı ona yarar bari...
 Haklısın Sanel'i ben toplayıp hayatım boyunca oğlum var ellerinizden öper ona miras bırakmayı düşünüyorum; bakarsın gelecekte bu Marvel'in Iron Man filminde ki gibi akıllı makineler, chip işine girer köşeyi döner çocuk. Bize faydası olmadı ona yarar bari...  Hepiniz iyisinizdir umarım; aileleriniz de öyle herşeyin başı sağlık, huzur önce bunları dilerim sizlere sonra da hayırlı yatırım ve kazançlarınız olsun. Kendinize iyi bakın, görüşürüz.
 Hepiniz iyisinizdir umarım; aileleriniz de öyle herşeyin başı sağlık, huzur önce bunları dilerim sizlere sonra da hayırlı yatırım ve kazançlarınız olsun. Kendinize iyi bakın, görüşürüz.

Yer İmleri