anlýk pasta var mý
anlýk pasta var mý
Sanelin huyu bu. Hissem yok ama Sabah kaç kere düþündüm geri basacaklar satýn diye yazacaktým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilançoyu yorumlaya bilecek arkadas varmý
Çok fazla yorumlanacak birþey yok.Ciro artmýþ brüt kar var fakat genel yönetim giderleri fazla olduðu için zarar gelmiþ 2017/6 ya göre zarar azalmýþ.Bu hissede 9 ve 12 aylýk bilanço önemli çünkü aldýðý 38 milyonluk iþ 2018 in ikinci yarýsýnda yapýlacak.Kötü bitti iyiyi satýn almak lazým.Yarýn Volatiliteninde son günü.YTD
Cok saðol kardesim bende ayný fikirdeyim . Bu sirketin sahiplerinin her zamanki söðüþlemeleri
38 milyonluk iþ yýlýn 2. çeyreðine kadar bitirilecektir demiþ haberde benim 2.yarýsýnda diye kalmýþ aklýmda.Þimdi benim kafam karýþtý 6 aylýkCiro 24 milyon iþ 38 milyon ayrýca aldýðý iþlerde vardýr muhakkak yani ciro 38 ve üstü olmasý lazým ama 24 milyon gelmiþ ya iþ bitmedi devam ediyor yada......en iyisi yarýn þirketi arayýp konuþmak.Birde bilanço konsolide olmayan diyor bu þirketin iþtirakleri yokki anlamadým kafam karýþtý.
Þirketin faaliyet raporu açýklamasý:Yukarýdaki veriler incelendiðinde þirketimizin satýþ gelirlerinin bir önceki yýl ayný dönemine göre %52 oranýnda arttýðý görülmektedir, ortalama alacak tahsilat süresi düþmüþtür. Ortalama alacaklardaki artýþa raðmen satýþ gelirlerindeki artýþ nedeniyle alacak devir hýzý yükselmiþtir, þirketimizin mali yapýsýnda özkaynak tutarý yanýnda alýnan sipariþ avanslarýndaki artýþ nedeniyle mali yapýnýn gücünü korumaya devam ettiði görülmektedir. banka kredilerinde düþüþ söz konusudur, satýcý kredilerinde artýþ bulunmaktadýr. Satýþ gelirlerindeki artýþa raðmen maliyetlerin artmasý nedeniyle brüt kar oraný düþmüþtür. Þirket 2018/2 ara dönemini geçici zarar ile kapatmakla birlikte yýlýn kalan bölümünde maliyetlerin etkin kontrolü ve ticari alacak tahsilatýnýn hýzlandýrýlmasý suretiyle karlýlýðýn artýrýlmasý hedeflenmektedir.
Yer Ýmleri