doları değil vadeliyi satıyor. doları değil.
teslim etmekten neden sakınsın satarak almak istene vermiş zaten.. veya piyasaya verecek olsa zaten hergün veriyor. kanalları mevcut vadeli ne alaka.
yani geçecek ekran başına akşama kadar lot lot satacak. ne alaka başka işimi yok diyoruz bizde.
amacı buysa yollasın kanallardan.
haa dersenki vade sonuna kadar günü kurtarmaya çalışıyorsa o duruma düşmüş isek.
daha ne diyim. pılıyı pırtıyı toplayalım![]()
Güneydoğu AK partili seçmenle, Batı daki AK partili seçmen davranışlarınin aynı olduğunu iddia eden ya Copacabana plajinda kalkıp ilk defa buraya gelmiştir, yada Kürtler, AK partiye kızıp Bozkurt cu oldu yalanını yutturmaya çalışıyordur.
Güneydoğu AKP seçmeni, Batı AK partili semenden çok farklıdır..Onlar AKP ye kızarsa HDP ye gider..Bu kişi veya grup davranışı ötesinde genel eğilimleridir..Son seçimde olan kabak gibi ortada..sadece biraz dikkatlice odaklanmak gerekli
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dunyanin isleyis mantigiyla cevap
cin abd den icazetsiz bunu yapsin
ilk gunden
tavuk acti horoz gomdu olur
daha cin shanghai beslisi mokuna surekli seni el altindan veto eden diger uyeler dunden razi halbuki (bence)
burda tavukla horoz onlar
biz daha yumurta ici civciv fazi
altta tavuk cifligi topiginde var biraz izahat
mb nin amacı tabiki kar elde etmek değil burda bizim gibi. basın toplantısı ile çıkıp şunu yaparız bunu yaparız demek önceden biraz ateşi söndürürdü. yalancı çobana dönüşünce mb. artık basın toplantısı ve açıklamalar iş görmez oldu. doları bu seviye üzerinde görmek istemiyorum mesajı benim anladığım her türlü müdahale ederim diyor. anlık çıkışlarda olsa geri geleceği bu aralık olarak değerlendirmek lazım bence. MB için şuan altını olan kuralı koyar durumu mevcut.
Yer İmleri