-
-
-
Borsada şirketi varsa bedava boyle para kazanır patron. 1 liradan çıkarttılar.birde yüksek fiyattan bedelsiz yaptılar..45 milyon oldu 90 milyon. 90 x 6=540 milyon TL..şimdi kaç liradan satsa kar. Adamlar dün 4.5 milyon lot sattı. 4.5x6= 27 milyon lira...koca şirketler o kadar kar yapmazken, ne kadar kolay beleş para kazanıyorlar...bu arada invest alıyor, sonra alt fiyattan piyasaya satıyor ...kactan satarsa kar...birbirlerini bilirler....istelerse 1 lira yaparlar isterlerse 10 tl yaparlar ...ytd...
-
Bir kağıdın hiç ortası yok mudur,yahu,hep ekstrem değerlerde mi olur,üstelik ekserisi de taban taban taban,bir tavan başına 7 taban düşer mi?
-
Ulan o.ç ne zaman endekse uydum ki bugün uymaya çalışıyormuş gibi yapıyorsun
-
Ben bimere cimere sikayet ettim.sizde yazin.3 islem gununde yuzde 70 dustu.90 tlden 5 tlye dustu.kim buna musade ettiyse hesap sorulmali spk denen satilik kopeklere hesap sorulmali...
-
arkadaşlar demin birşey dikkatimi çekti.derindere 31-08-2018 tarihindeki 50.000.000.-tl bonoyu ödeyememiş.bunların sattıkları hisse tutarı 50.000.000.tl.sizce bu işin altından birşey çıkarmı.ytd
-
bunların sattıklarıda yaklasık en son perşembe hesaplarına geçiyor.ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri