Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,505
     Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Dolar alış fiyatım 3.52 eğer o fiyatlara geri gelirse arabayı satmayı ciddi ciddi düşünüyorum tüm parasınıda dolara bağlayayım diyorum zaten bir yıllık uzun bir süre dolarda kalmayı düşünerek alım yapmıştım bu yıl çok fazla çalkantılı geçecek daha önce defalarca develüasyonda tl de yakalandım zaten çok zor kazanıyoruz bir gecede mal varlığımın yarısını kaybetmiştim artık geçen yıllar bize tecrübeli ve sakin davranmayı öğretti velhasıl yıl sonuna kadar süresi var beklemedeyim..
    Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.
    Görüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sayın refaba;ama ben gerçek sıkıntıyı sonbaharda bekliyorum aşağıdaki link sadece bir örnek başka kaynaklarda var ne yazık ki..
    http://www.dunyabirmasaldir.com/2017...lyi-gorebilir/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,505
     Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Görüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sayın refaba;ama ben gerçek sıkıntıyı sonbaharda bekliyorum aşağıdaki link sadece bir örnek başka kaynaklarda var ne yazık ki..
    Oana hemfikiriz...sanırım eski foruma yazdıklarımı okumadınız...benin ön gürüşlerim meşhurdur...2016 mart ve haziran arasına dikkat çektim geçekleşti,en büyüğü temmuz 15'e sarktı,az ileri geri oynar o önemli değil...kasım ayı diye uyarı yaptım oda gerçekleşti,şu anda MART diye üstüne basıyorum,siz sonbahar diye yazmışsınız ben 2018 döngü değişimi diyorum tüm Dünyada,zaten sonbaharın arkası 2018 !!!

4.  Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    8tl oması bu sene bana göre bile %0,01 ihtimal,fakat 4,5tl yi devirip 5'e dayanması yüksek ihtimal. 2019 sonu 8tl olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    o yazıyı yazan kişiye ait 19 ocakta yüklenmiş bir program,

altta ki grafik gibi C dalgası 3.54 -3.56 arası bana göre
    oradan 3.70 doğru bir uzanım
    bora amca burada paylaşmış oradan alıntıladım

Alıntı Originally Posted by wo1 Yazıyı Oku
    23-02-2017, 20:04
    altta ki grafik gibi C dalgası 3.54 -3.56 arası bana göre
    oradan 3.70 doğru bir uzanım
    bora amca burada paylaşmış oradan alıntıladım

hedef gerçekleşti
    kazananlara hayırlı olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,505
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Düzeltme... 41 milyar dolar AKP döneminde toplam olarak kaynağı belirsiz para...aralıktan bu yana 11 milyar dolar kaynağı belirsiz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •