Sayfa 20/1013 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Nasolsa dolara döneceğiz. Öyle ya da böyle...

Maliyetinle, doları bozduğumuzda aldığımız para, ülkemizde harcayacağımız para.

Bugün bozsaydınız zarar olacaktı...Mesele bu.

Basitçe ay başında maaşını dolara yatırıp da ay içinde harcayanlar vardı bir ara...

işte bu mantığı oturtuğumuz zaman zaten olay bitecek. benim dolarımı bozacak bir sebep yok,o paraya ihtiyacımda yok.o gün zarara bozuyorsan zarardasındır,bozmuyorsan zarar zaten yok. aynı şekilde kar içinde geçerli o gün bozmuyorsan karda yok. uzun vadeci adam çocuk oyunlarına düşmez.

2.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    Euro/$ bir anda yükseldi.

$-tl hemen aşağı saldı.

bugun 3,60 altı kapatırsa

$ yatırımcısı için kötü.

katardan boş gelinmemiş demekki.
    Zaten gelip Karadenizden arazi bakmışlardı, ödeme yapmış olabilirler ama hazıra dağlar dayanmaz derler.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3. Dolar alış fiyatım 3.52 eğer o fiyatlara geri gelirse arabayı satmayı ciddi ciddi düşünüyorum tüm parasınıda dolara bağlayayım diyorum zaten bir yıllık uzun bir süre dolarda kalmayı düşünerek alım yapmıştım bu yıl çok fazla çalkantılı geçecek daha önce defalarca develüasyonda tl de yakalandım zaten çok zor kazanıyoruz bir gecede mal varlığımın yarısını kaybetmiştim artık geçen yıllar bize tecrübeli ve sakin davranmayı öğretti velhasıl yıl sonuna kadar süresi var beklemedeyim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,223
     Alıntı Originally Posted by tyler001 Yazıyı Oku
    Forum yönetimine yardımcı olmak için açıyorum. Umarım yanlış anlaşılmamıştır.
    17 Şubat 2017
    Dolar Kuru : 3,6294
    Abd Dolar Endeksi : 100,93
    Abd 10 Yıllık Tahvil Faizi : 2,425
    Avatarınız Bitcoin, bu para birimini kullanıyormusunuz !!!...genellik bu para birimi ''DEEP WEP'' 'te kullanılır...mesela ben kullanıyorum orada, 6 bölgeye kadar ulaşıyorum,üstü zaten uygunsuz ve çok tehlikeli ve riskli...bana ilginç geldi...BİGPARADA'devamlı değerlenmeye tabii !!!.

Dolar yükselince borsada kendini dolar bazında fiyatlıyordu , bu da benim gibilerin para kazanmasını sağlıyordu....Dolar yükselsin yoksa borsa da fena verecekler ,benim gibiler de altında kalacak

Şekil A da görüldüğü gibi Doların yükselmesini bir borsacı olarak bende istiyorum.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,223
     Alıntı Originally Posted by efeyle Yazıyı Oku
    Dolar alış fiyatım 3.52 eğer o fiyatlara geri gelirse arabayı satmayı ciddi ciddi düşünüyorum tüm parasınıda dolara bağlayayım diyorum zaten bir yıllık uzun bir süre dolarda kalmayı düşünerek alım yapmıştım bu yıl çok fazla çalkantılı geçecek daha önce defalarca develüasyonda tl de yakalandım zaten çok zor kazanıyoruz bir gecede mal varlığımın yarısını kaybetmiştim artık geçen yıllar bize tecrübeli ve sakin davranmayı öğretti velhasıl yıl sonuna kadar süresi var beklemedeyim..
    Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Twitter'deki yabancı dosttan bir yeni analiz ve grafik...

Müjdeli bence...

ne dersin bora abi.

dönermi alt banttan..

8.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Bende öyle düşünüyorum...ama amasıda var,tamam merkezde para mafiş,iç,dış borç çok yüksek,acil ülkeye 1 sene içinde 200 milyar dolar lazım...Ülkenin %95 cıvarı %5 kısıma çalışıp onu bakıyor,%5 altındaki sektörler ecel terleri döküyor günü kurtarmak için v.s...dikkatimi çeken bir unsur var,kaynağı belirsiz aralıktan bu yana 41 milyar dolar para girmiş piyasaya,kayıdı,kuyududa yok !!!...ilginç...önümüzde referandum var,merkez bankasının gerçek rezervi 22 milyar dolar,70'i zaten halkın ve özel sektörlere ait...neden merkezin gerçek rezervin iki misli para girmiş piyasaya kaynaksız olarak...haziran seçiminin hemen arkasından hertürlü paranın sorgu,sualsiz girişi çıkışı serbest diye bir yasa tasarısı geçirildi hükümetçe,zaten bu durum onuylan bağlantılı...tırlar dolusu parayı içeri sok ve çıkar sorgu sualide yok,gümrük gözetimide yok, elindeki belgeyi göster gir,çık...neyse bunlar derin konu,detayları çok...ben şunu düşünüyorum düştükçe azar,azar alıyorum...zaten mart ayında süprizler bizi bekliyor...CB iş adamlarına mart ayının sonuna kadar 1 kişi alın diye emir verdi patronlara,bu daha ilginç,neden mart ayının sonuna kadar !!!...bütün bunları göz önünde bulundurarak öyle yatırım yapın !!!...ytd.
    Görüşünüz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ederim sayın refaba;ama ben gerçek sıkıntıyı sonbaharda bekliyorum aşağıdaki link sadece bir örnek başka kaynaklarda var ne yazık ki..
    http://www.dunyabirmasaldir.com/2017...lyi-gorebilir/

Sayfa 20/1013 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •