Ben ayni gemide oldugumuzu dusunmuyorum oncelikle ve evet uzuluyorum ki iktidarin yanlis politikalari 80 milyon vatandasi ilgilendiriyor. Einstein soyle diyor
Problemi yaratanlarla isler duzelmez, once onlardan kurtulun.
Ben bu iktidarin bu ulkeyi duze cikarmasina dair umutlarimi kaybettim ve en kotu senaryolari goze aldim. Benim turkiye de yatirimlarim var, ailem arkadaslarim var. Elbet isterim Turkiye iyi bir noktaya gelsin ancak ne yazik ki bu politikalarla olmaz. Bu noktada Turkiye nin gelecegi icin bugun dip noktaya cokmesini daha makul buluyorum, cunku o zaman insanlar bir seylerin farkina varabilirler. Maalesef biz toplum olarak yanlis yapmadan dogruyu bulamiyoruz ve bir seyi kaybetmeden degerini anlayamiyoruz.
Ben iktidari tam anlamiyla suclamiyorum. Iktidarlar gelir gecer ve iktidarlari ayakta tutan sey korkudur. Bu korku onlarin calismasini, reformlar yapmasini saglar ama Turkiye de iktidarin bir halk korkusu yok, bir denetleyicisi yok ve bu da onlara rahatlik veriyor ve dilediklerini yapmalarina olanak sagliyor.
Tabi burada iktidarin oldugu kadar muhalefet de suclu. Maalesef iktidar ortagi ya da alternatifi olmaya aday bir parti ve liderde yok.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayıp etmi$ yine az blöf dolare$ daha satar 7/24 geçilirse..
Ne hayrı $erri kaldı ki kendi ba$lattıkları ikbal keyfi bu itTheFak i$lerinin??, ahan da tüm tabelalar ortada.
Bi de İzmir demi$ komik yav tarihlerinde alabilmi$ler mi ki ne kendi ne itTheFak'çısı da ele geçme telaffuzunda bravo yani.. )
İstanbul+Ankara da Referandumda bunnara kelek yaptı tabi para mara da yok bunların taze patronlarında endi$e çoğ böyük $imdiden topu rejo'nun taze gelin sistemine atıyo aradan zemin hazırlıyo her iki türlü de..
Kuru kuru ya ucuz siyaset i$te, adı Devlet ama devlet adamlığı bu kadar.
Sonra memleket niye bu hallarde muhabbeti..
10'larca yıl söv dur, 2015 Haziran beri de ortak takıl sandık yalanları kamufle olsun,
oh ne âlâ memleket milliyet..
Piyasa oturmuş fiyatlar oturmuş. 7.80 iken 7 liradan euro alan büfe bügün 7.65 ten alıyor.
Ulker ve dogus gruplari kredi yapilandirmalarina gittiler ve peki kimse neden sormuyor Ferit Sahenk ile Murat yildiz kendi sermayelerinden neden vazgecmediler. Neden kredi odemelerinde zorlanan sirketlerine finansal anlamda destek cikmadilar ve sistemin aciklarindan faydalanmaya calistilar ve ysptiklari bu girisim diger sirketlere de bir umut oldu. Bankalarin en basta bu talepleri yerine getirmemeleri gerekirdi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankasının ne yapacağından çok Ekonomi Bakanı Albayrak'ın açıklayacağı Orta Vadeli Plan çok daha (OVP)önemli,bu planda eğer piyasaları tatmin edecek;kamu harcamalarında ciddi oranda kısıntı,madde madde somut tasarruf önlemleri,ayağı yere basan birbiriyle tutarlı makroekonomik hedefler,ekonomiyi ortada ve uzun vadede rayına sokacak -Bir takvim de vererek- yapısal reformlar yer almaz,öncekiler gibi altı boş temenniler manzumesi olursa,Merkez Bankası ne yaparsa yapsın piyasalara çok sert yeni bir satış dalgası gelir.Arjantin'de politika faizinin %60'da olmasının -tek başına -bir işe yaramadığını hatırlayalım.Doları şu anda göreceli olarak dar bir bandda tutan da OVP'a ilişkin beklenti.Umarım beklentiler boş çıkmaz.
Yer İmleri