Sayfa 954/1223 İlkİlk ... 45485490494495295395495595696410041054 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,625 - 7,632 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Aha bura meşhur Barselona neu kamp stadı mübarek
    Gavurda para var kafa yok
    Al tüm kaatlari fezaya gotuver bi milyon hendeks yap kucağa bırak
    Yatrim tavsiye degil
    Bu sefer de patronlar eline verirse...

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Zate bu döviz darbogazi buna benzer plan için belkide
    patronlar kendi tahvil eurobondlarina nerdeyse tefe faizi ödüyor o mantiklan yazdim

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    yok ben size fetöcü demiyorum zaten, sanal ortamda birilerine fetöcü vs demek hakaretten öteye geçmez çünkü ortada done yok. ben muhalif olma şeklinizde bir öfke ve açık arama bulduğum için böyle söyledim.

mesela ben bir yerden sonra ulan aynı gemideyiz işler düzelsinde isterse sevmediğim adamlar 20 yıl iktidarda kalsın diyebiliyorum. belki de aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız korkusudur bu ve siz yurtdışında olduğunuzdan ülke batsın da bunlar rahat gitsin kafasında kötü olayları gündeme getirmekten açık aramaktan motive oluyor olabilirsiniz.
    Ben ayni gemide oldugumuzu dusunmuyorum oncelikle ve evet uzuluyorum ki iktidarin yanlis politikalari 80 milyon vatandasi ilgilendiriyor. Einstein soyle diyor

Problemi yaratanlarla isler duzelmez, once onlardan kurtulun.

Ben bu iktidarin bu ulkeyi duze cikarmasina dair umutlarimi kaybettim ve en kotu senaryolari goze aldim. Benim turkiye de yatirimlarim var, ailem arkadaslarim var. Elbet isterim Turkiye iyi bir noktaya gelsin ancak ne yazik ki bu politikalarla olmaz. Bu noktada Turkiye nin gelecegi icin bugun dip noktaya cokmesini daha makul buluyorum, cunku o zaman insanlar bir seylerin farkina varabilirler. Maalesef biz toplum olarak yanlis yapmadan dogruyu bulamiyoruz ve bir seyi kaybetmeden degerini anlayamiyoruz.

Ben iktidari tam anlamiyla suclamiyorum. Iktidarlar gelir gecer ve iktidarlari ayakta tutan sey korkudur. Bu korku onlarin calismasini, reformlar yapmasini saglar ama Turkiye de iktidarin bir halk korkusu yok, bir denetleyicisi yok ve bu da onlara rahatlik veriyor ve dilediklerini yapmalarina olanak sagliyor.

Tabi burada iktidarin oldugu kadar muhalefet de suclu. Maalesef iktidar ortagi ya da alternatifi olmaya aday bir parti ve liderde yok.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Mhp genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak "İstanbul, Ankara ve İzmir'in şer ittifakının eline geçmesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni tartışmaya açabilir" dedi.
    Ayıp etmi$ yine az blöf dolare$ daha satar 7/24 geçilirse..

Ne hayrı $erri kaldı ki kendi ba$lattıkları ikbal keyfi bu itTheFak i$lerinin??, ahan da tüm tabelalar ortada.

Bi de İzmir demi$ komik yav tarihlerinde alabilmi$ler mi ki ne kendi ne itTheFak'çısı da ele geçme telaffuzunda bravo yani.. )

İstanbul+Ankara da Referandumda bunnara kelek yaptı tabi para mara da yok bunların taze patronlarında endi$e çoğ böyük $imdiden topu rejo'nun taze gelin sistemine atıyo aradan zemin hazırlıyo her iki türlü de..

Kuru kuru ya ucuz siyaset i$te, adı Devlet ama devlet adamlığı bu kadar.

Sonra memleket niye bu hallarde muhabbeti..

10'larca yıl söv dur, 2015 Haziran beri de ortak takıl sandık yalanları kamufle olsun,

oh ne âlâ memleket milliyet..

5.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Aha bura meşhur Barselona neu kamp stadı mübarek
    Gavurda para var kafa yok
    Al tüm kaatlari fezaya gotuver bi milyon hendeks yap kucağa bırak
    Yatrim tavsiye degil
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    daha kötüsü de var
    ya patronlar şirketin kapısına kilit vurursa...
    Hamdım Piştim Yandım

6. Piyasa oturmuş fiyatlar oturmuş. 7.80 iken 7 liradan euro alan büfe bügün 7.65 ten alıyor.

Ulker ve dogus gruplari kredi yapilandirmalarina gittiler ve peki kimse neden sormuyor Ferit Sahenk ile Murat yildiz kendi sermayelerinden neden vazgecmediler. Neden kredi odemelerinde zorlanan sirketlerine finansal anlamda destek cikmadilar ve sistemin aciklarindan faydalanmaya calistilar ve ysptiklari bu girisim diger sirketlere de bir umut oldu. Bankalarin en basta bu talepleri yerine getirmemeleri gerekirdi.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    soru

merkez bankası faiz artışı imasında bulundu di mi ?

sizce piyasa kaç puan fazi artışı beklentisi satın aldı.

BENCE

1... PİYASA 3 PUAN PUAN FAİZ ARTIŞI BEKLENTİSİ SATIN ALDI DOLARES 6.600-6.700 ARASI

2.. EĞER FAİZ ARTIŞI OLMAZSA DOLAR 7.2 Ü GEÇER

3. EĞER 5 PUAN ARTIŞ OLURSA DOLAR 6.2-6.3 BANDINA GERİ ÇEKİLİR

4. EĞER OLMASI GEREKEN 10 PUAN FAİZ ARTARSA VE PARA POLİTİKASI SADELEŞİRSE 5.8 DOLARDA MÜMKÜN
    Merkez Bankasının ne yapacağından çok Ekonomi Bakanı Albayrak'ın açıklayacağı Orta Vadeli Plan çok daha (OVP)önemli,bu planda eğer piyasaları tatmin edecek;kamu harcamalarında ciddi oranda kısıntı,madde madde somut tasarruf önlemleri,ayağı yere basan birbiriyle tutarlı makroekonomik hedefler,ekonomiyi ortada ve uzun vadede rayına sokacak -Bir takvim de vererek- yapısal reformlar yer almaz,öncekiler gibi altı boş temenniler manzumesi olursa,Merkez Bankası ne yaparsa yapsın piyasalara çok sert yeni bir satış dalgası gelir.Arjantin'de politika faizinin %60'da olmasının -tek başına -bir işe yaramadığını hatırlayalım.Doları şu anda göreceli olarak dar bir bandda tutan da OVP'a ilişkin beklenti.Umarım beklentiler boş çıkmaz.

Sayfa 954/1223 İlkİlk ... 45485490494495295395495595696410041054 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •