Sayfa 946/1223 İlkİlk ... 4468468969369449459469479489569961046 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Bu mantıklı bir argüman değil.Bu ülke 1994,2001 yıllarında ve daha önceki yıllarda ekonomik kriz yaşamamışmıydı,üstelik o zaman ABD ile aramız gayet iyiydi.
    Ne guzel dedin Deniz.

Insanlar bu krizin sebebinin abd ya da rahip olduguni dusunuyor ama piyasanin bencil, duygusuz bir varlik oldugunu unutuyorlar

Bu olaylar var olan kosullari daha da bozmustur o kadar. Basit dusunuyorum. Ben bir yatirimciyim. Turkiye de yatirimlarim var. Ekonomik gostergeler beni ziyadesiyle endiselendiriyor ve bunun uzerine kisa vadeli 230 240 milyar dolar odemesi olan bu ulke abd ile it dalasina girince ben azalan umutlarimi daha da kaybediyorum ve belirsizlik benim en sevmedigim sey.

Iste bu kadar basit. Ne yazik ki turk halki komplo teorilerini cok seviyor

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. herkesin elinde az-çok teknik veri araçları var..ve eğer görüyorsanız borsamız dip çalışması yapıyor ve atağa hazırlanıyor sanki..
    bu belki zaman alabilir ama göstergeler aşırı dip yapmış..haftalık ve aylık olarak bakıldığında böyle..
    genelde bu durumlarda dolar ve borsa ters yön hareket ediyor..

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Mb 13 unde faiz arttırmamalı ve artirmayacak bence
    Arttirma isinde gec kaldi kapandi o fırsat
    Artırırsa cok sert dusup aniden cikar yine
    Arttirmadan piyasa ile uzlasilmali 7.5 8.5 arasindan
    Endeks 80 bin civarı dolar 8 tl 1 cent civari endekse disardan para girer faize bakmaz
    Tabi bu surecte cb ortami gerecek konusma asla yapmamali.

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    değildi

son krizde ecevit vardı

ecevit abd nin ortadoğu planlarına engeldi

özal zamanında kriz oldu mu hiç?
    2001 ekonomik krizinde 3 partili koalisyon hükümeti vardı,1994 ekonomik krizinde başbakan olan Tansu Çiller ise O zaman ki ABD başkanı Clinton ile çok yakın ilişkiler içindeydi.Özal zamanında da 1988 yılında orta büyüklükte bir ekonomik kriz oldu ve Özal ilk defa 1988 yerel seçimlerini(İstanbul dahil) kaybetti.

5. abd yle iyi olmak demek

ülkeye ihtiyacı olan sıcak paranın daha uygun koşullarda gelmesi demek

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Senin gercekten felegin cemberinden gectigini dusunurdum ama yanilmisim dostum. Eger sen sol goruslu muhalif biri isen ben kendimi nasil tanimlayabilirim bilmiyorum.

Oncelikle hicbir fetocu benim kadar akilli olamaz, fetoculerin cogu muhalif degil, tam tersine iktidar yanlisidir.

Fetocu yaftasi moda oldu. Bu tehlikeli. Bu bir hezeyandir. Fetoye bu kadar anlam yukleyen bu ulkenin insanlari ki bunu hic anlamiyorum.

Ben ulkeye surekli giris cikis yapan birisiyim. Oyle olsaydi zaten bugune kadar coktan beni sorgularlardi

Sence fetocu olan birisi benim kadar rahat davranabilir mi? Sen akilli bir adamsin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok ben size fetöcü demiyorum zaten, sanal ortamda birilerine fetöcü vs demek hakaretten öteye geçmez çünkü ortada done yok. ben muhalif olma şeklinizde bir öfke ve açık arama bulduğum için böyle söyledim.

mesela ben bir yerden sonra ulan aynı gemideyiz işler düzelsinde isterse sevmediğim adamlar 20 yıl iktidarda kalsın diyebiliyorum. belki de aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız korkusudur bu ve siz yurtdışında olduğunuzdan ülke batsın da bunlar rahat gitsin kafasında kötü olayları gündeme getirmekten açık aramaktan motive oluyor olabilirsiniz.

7.  Alıntı Originally Posted by selloo Yazıyı Oku
    su 116 altında kapatır mı cok merak edıyorum gercekten ?
    hayır 116 altında kapatırsa yarın hemen hızlıca 111 gelir mi diye sormadan da edemiyorum..

acemi bakışı bu da
    siz üstatlar ne der bilmiyorum..

acemi işi bu..

8. Gemi aynıda bir kısım kürek çeken köle tayfa. Ama sonuçta aynı gemideyiz.

Sayfa 946/1223 İlkİlk ... 4468468969369449459469479489569961046 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •