Sayfa 943/1223 İlkİlk ... 4438438939339419429439449459539931043 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. olay bi seasnlık yada bir günlük değil

aylardan beri sepeti dolduruyorlar

çok canlar yanacak

bugün dolar yüklseli endeks satar ama

adam sepeti dolduruyor

2. Yahu hep aynı soruyu soruyorum. Manyağın biri şu anda 5 liradan 50 milyar fiziki dolar satıyorum dese ne kadar vakitte tükenir. En büyük alıcı kim olur

3. ülkede darbe girişimi olmuş, ne trolü mırolü. abd şunu mu diyecekti; tamam darbeyi beceremedik unutalım dost olalım Türkiye ile..
    saf olmamak lazım..
    zamanında abd nin bu hareketlerini öngörebilmeliydik, bunlara hazırlıklı olmalıydık deseniz haklsınız..
    ama doların bu hareketlerini sadece fedin faiz artırıma bağlamak artniyetliliktir, yanlılıktır..

4. Rahip de salinsa sert faiz de artsa dolar da dusecek en son nokta 5.4 alti yok

bu makasla mola..
    116.000 gelsin bakalım..

Alıntı Originally Posted by cokısacı Yazıyı Oku
    yahu iki cümleyle telafi edilecek durumu kriz diye adlandırmak doğrumu iki cümle

mb bağımsızdır geekirse faiz artırır

rahip serbest

bak bakalım kriz miriz oluyormu

tüm dolar hesapları nasıl tl çevriliyor

eze eze dolra satar millet

ne krizi?
    Bu kadar basit değil.Brezilyadan arjantine,endenozyadan malezyaya,güney afrikadan hindistana kadar gelişmekte olan ülkelerin büyük kısmı makroekonomik dengelerindeki bozukluklarına göre değişen oranlarda dolar karşısında para birimleri değer kaybediyor.Çünkü dış konjonktür değişti artık bol ve ucuz para yok,doların arzı azalıyor faizi yükseliyor,borçlanma artık hem daha zor hem de daha yüksek maliyetli.Bizim ekonomik problemlerine ilave politik ve jeostratejik risklerimiz de olduğu için daha fazla satıldık ama yukarıda bahsettiğiniz pürüzler giderilse de kurlardaki geri geliş sınırlı olur.Çünkü global konjonktürdeki bozulmaya ilave olarak yukarıdaki ülke gurubu içinde en fazla dış borcu olan,kısa vadeli borcu diğer ülkeleri katlayan ,en yüksek cari açığa sahip ve enflasyonda arjantinden sonra en yüksek ikinci ülkeyiz.

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Alenichev bak ben sol görüşlü muhalif biriyim buna rağmen senin fetöcü olduğunu düşünüyorum. Yargısız infaz yapmıyorum ama bende bıraktığın kanaat bu. Yurt dışından ülkenin açıklarını arayıp her gün bunları yazıyorsun. Neyse fetöcü ol olma birşey ifade etmiyor bana. Zira bu saatten sonra bu ülkede fetö metö pkk dan büyük düşman. İktidar değişsede fetöşler başını alır...
    Senin gercekten felegin cemberinden gectigini dusunurdum ama yanilmisim dostum. Eger sen sol goruslu muhalif biri isen ben kendimi nasil tanimlayabilirim bilmiyorum.

Oncelikle hicbir fetocu benim kadar akilli olamaz, fetoculerin cogu muhalif degil, tam tersine iktidar yanlisidir.

Fetocu yaftasi moda oldu. Bu tehlikeli. Bu bir hezeyandir. Fetoye bu kadar anlam yukleyen bu ulkenin insanlari ki bunu hic anlamiyorum.

Ben ulkeye surekli giris cikis yapan birisiyim. Oyle olsaydi zaten bugune kadar coktan beni sorgularlardi

Sence fetocu olan birisi benim kadar rahat davranabilir mi? Sen akilli bir adamsin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rahip de salinsa sert faiz de artsa dolar da dusecek en son nokta 5.4 alti yok
    inan bana $ oraya agelmesi tüm felaket tellalarını batrır

Sayfa 943/1223 İlkİlk ... 4438438939339419429439449459539931043 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •