Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9779 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Alenichev bak ben sol görüşlü muhalif biriyim buna rağmen senin fetöcü olduğunu düşünüyorum. Yargısız infaz yapmıyorum ama bende bıraktığın kanaat bu. Yurt dışından ülkenin açıklarını arayıp her gün bunları yazıyorsun. Neyse fetöcü ol olma birşey ifade etmiyor bana. Zira bu saatten sonra bu ülkede fetö metö pkk dan büyük düşman. İktidar değişsede fetöşler başını alır...
    Senin gercekten felegin cemberinden gectigini dusunurdum ama yanilmisim dostum. Eger sen sol goruslu muhalif biri isen ben kendimi nasil tanimlayabilirim bilmiyorum.

Oncelikle hicbir fetocu benim kadar akilli olamaz, fetoculerin cogu muhalif degil, tam tersine iktidar yanlisidir.

Fetocu yaftasi moda oldu. Bu tehlikeli. Bu bir hezeyandir. Fetoye bu kadar anlam yukleyen bu ulkenin insanlari ki bunu hic anlamiyorum.

Ben ulkeye surekli giris cikis yapan birisiyim. Oyle olsaydi zaten bugune kadar coktan beni sorgularlardi

Sence fetocu olan birisi benim kadar rahat davranabilir mi? Sen akilli bir adamsin.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Senin gercekten felegin cemberinden gectigini dusunurdum ama yanilmisim dostum. Eger sen sol goruslu muhalif biri isen ben kendimi nasil tanimlayabilirim bilmiyorum.

Oncelikle hicbir fetocu benim kadar akilli olamaz, fetoculerin cogu muhalif degil, tam tersine iktidar yanlisidir.

Fetocu yaftasi moda oldu. Bu tehlikeli. Bu bir hezeyandir. Fetoye bu kadar anlam yukleyen bu ulkenin insanlari ki bunu hic anlamiyorum.

Ben ulkeye surekli giris cikis yapan birisiyim. Oyle olsaydi zaten bugune kadar coktan beni sorgularlardi

Sence fetocu olan birisi benim kadar rahat davranabilir mi? Sen akilli bir adamsin.

yok ben size fetöcü demiyorum zaten, sanal ortamda birilerine fetöcü vs demek hakaretten öteye geçmez çünkü ortada done yok. ben muhalif olma şeklinizde bir öfke ve açık arama bulduğum için böyle söyledim.

mesela ben bir yerden sonra ulan aynı gemideyiz işler düzelsinde isterse sevmediğim adamlar 20 yıl iktidarda kalsın diyebiliyorum. belki de aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız korkusudur bu ve siz yurtdışında olduğunuzdan ülke batsın da bunlar rahat gitsin kafasında kötü olayları gündeme getirmekten açık aramaktan motive oluyor olabilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    yok ben size fetöcü demiyorum zaten, sanal ortamda birilerine fetöcü vs demek hakaretten öteye geçmez çünkü ortada done yok. ben muhalif olma şeklinizde bir öfke ve açık arama bulduğum için böyle söyledim.

mesela ben bir yerden sonra ulan aynı gemideyiz işler düzelsinde isterse sevmediğim adamlar 20 yıl iktidarda kalsın diyebiliyorum. belki de aynı gemideyiz batarsak birlikte batacağız korkusudur bu ve siz yurtdışında olduğunuzdan ülke batsın da bunlar rahat gitsin kafasında kötü olayları gündeme getirmekten açık aramaktan motive oluyor olabilirsiniz.
    Ben ayni gemide oldugumuzu dusunmuyorum oncelikle ve evet uzuluyorum ki iktidarin yanlis politikalari 80 milyon vatandasi ilgilendiriyor. Einstein soyle diyor

Problemi yaratanlarla isler duzelmez, once onlardan kurtulun.

Ben bu iktidarin bu ulkeyi duze cikarmasina dair umutlarimi kaybettim ve en kotu senaryolari goze aldim. Benim turkiye de yatirimlarim var, ailem arkadaslarim var. Elbet isterim Turkiye iyi bir noktaya gelsin ancak ne yazik ki bu politikalarla olmaz. Bu noktada Turkiye nin gelecegi icin bugun dip noktaya cokmesini daha makul buluyorum, cunku o zaman insanlar bir seylerin farkina varabilirler. Maalesef biz toplum olarak yanlis yapmadan dogruyu bulamiyoruz ve bir seyi kaybetmeden degerini anlayamiyoruz.

Ben iktidari tam anlamiyla suclamiyorum. Iktidarlar gelir gecer ve iktidarlari ayakta tutan sey korkudur. Bu korku onlarin calismasini, reformlar yapmasini saglar ama Turkiye de iktidarin bir halk korkusu yok, bir denetleyicisi yok ve bu da onlara rahatlik veriyor ve dilediklerini yapmalarina olanak sagliyor.

Tabi burada iktidarin oldugu kadar muhalefet de suclu. Maalesef iktidar ortagi ya da alternatifi olmaya aday bir parti ve liderde yok.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •