Sayfa 840/1024 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne telifi sn meteposta koca prof bir nevi komedyen muamelesi görüyor
    Levent Kırca olsaydı N.Batırel'i unutulmazların arasına sokardı, silmeyle falan da unutulmazdı...
    Cem Yılmaz bir gün eline alır herhalde...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Prof. mrof degil kendisi ki olsa da farketmez, bir suru pabucumun profu geziyor ortalikta.
    Sevindim hocam haklısınız uyduruk prof da çok da gene de akedemik camiadan böyle bir adam çıkması kör topal bizim bilimsel dünyamız için utanç verici olurdu.Hey allahım bir on bir on daha şimdi bak gene sinir geldi gülüyorum istemsiz,ben bu konuya çok takılmayayım yerli yersiz ortamda aklıma gelir gülerim sonra, unutalım gitsin konuyu arkadaşlar.Bir on bir on daha bunlarda o kadar dolar varmıymış sonra çil yavrusu,çok komik ama ya, hey allahım sinir geldi gene )))))))))))

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Prof. mrof degil kendisi ki olsa da farketmez, bir suru pabucumun profu geziyor ortalikta.
    komedyen hatta hokkabaz
    bir halt olacağı yok.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    kacanlarin cogu alt tabaka

tuzu kuru olanlar yerinden ayrilmiyor anca gider Miami den ev alir yazlari ziyaret eder hatta evini Brazzers a kiraya verir falan

25 yillik amerika tecrubesi ile yaziyorum. Buradaki Turklerin cogu gecekondudan gelme

5. Dün hızlı okumuşum , ben atladım, başka atlayanlar için ....

'' Sayın Üyemiz,

04.09.2018 tarihli ve 30525 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karar İlişkin Tebliğ (İhracat Bedelleri Hakkında)” ile, yayımlandığı günden itibaren 6 ay süre ile geçerli olmak üzere;

İhraç tarihinden itibaren 180 günü geçmemek kaydıyla, Türkiye’de yerleşik kişiler tarafından gerçekleştirilen ihracat işlemlerine ilişkin bedeller, ithalatçının ödemesini müteakip doğrudan ve gecikmeksizin ihracata aracılık eden bankaya transfer edilir veya getirilir. Söz konusu bedellerin en az %80’inin bir bankaya satılması zorunludur.
    İhraç edilen malların bedelinin süresinde yurda getirilerek, bankalara satılmasından ve ihracat hesabının süresinde kapatılmasından ihracatçılar sorumludur.
    Alacak hakkının satın alınması suretiyle ticari riskin bankalar veya faktoring şirketlerince üstlenilmesi durumunda, ihracat bedelinin yurda getirilmesi ile ilgili sorumluları belirlemeye Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir.

Hükümleri yürürlüğü girmiştir.

Bilgilerinize arz olunur.

Saygılarımızla

İHKİB ''

6 ay süre ile geçerliymiş !!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6.  Alıntı Originally Posted by harakiri35 Yazıyı Oku
    raporları okursanız iş bankasının sermaye arttırmak gerekirse yaşayacağı sorunlara dikkat çekiyorlar genelde.
    Ne tip sorunlar?

7. 30 Dk dip çalışması

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ne telifi sn meteposta koca prof bir nevi komedyen muamelesi görüyor her mecrada,ben onun yerinde olsam google a başvurur unutulma hakkımı kullanırdım.O bir on bir on daha diye yapılan konuşma ve ilgili tüm esprilerin dijital medyadan izlerinin silinmesi için dava açardım.)))))) Ben tanımazdım kendisini, o konuşma nedeniyle aradım buldum tanıdım google dan, komik olmak istemeyen komik adammış cidden
    Batirel prof. değil bildiğim kadarıyla.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Diyordum ki başka arkadaşlar da uyarmış. Benim mesaj da tekrar olmuş. Pardon.

Sayfa 840/1024 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •