Sayfa 487/931 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 3,889 - 3,896 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. Bu rakamlar bir tek bana mı tuhaf geldi. Ağustos ayından önce hep dar bantta hareket etmiş portföy ama Ağustos gelince bant bir anda açılmış, bir gün 5milyon kaybetmiş ertesi gün 3milyon eklenmiş 2 milyon gitmiş sonra 5 milyon gelmiş. Bence, tahmini konuşuyorum. Günlük aktif işlem yapıyorlar ve yaptıkları işlemler portföy de görünmüyor hesaba yansımıyor. Elimizdeki para miktarı görünenin üzerinde diye düşünüyorum. Yani 217milyon olan portföy değerinin çok üzerinde ancak Takasta veya başka bir yerde olduğu için göremiyoruz, bu miktarlarda para giriş çıkışı bana başka türlü mantıklı gelmiyor. Hadi zarar ettik eyvallah peki ertesi gün hangi kalem bir anda 5 milyon kat ettirdi

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Bu rakamlar bir tek bana mı tuhaf geldi. Ağustos ayından önce hep dar bantta hareket etmiş portföy ama Ağustos gelince bant bir anda açılmış, bir gün 5milyon kaybetmiş ertesi gün 3milyon eklenmiş 2 milyon gitmiş sonra 5 milyon gelmiş. Bence, tahmini konuşuyorum. Günlük aktif işlem yapıyorlar ve yaptıkları işlemler portföy de görünmüyor hesaba yansımıyor. Elimizdeki para miktarı görünenin üzerinde diye düşünüyorum. Yani 217milyon olan portföy değerinin çok üzerinde ancak Takasta veya başka bir yerde olduğu için göremiyoruz, bu miktarlarda para giriş çıkışı bana başka türlü mantıklı gelmiyor. Hadi zarar ettik eyvallah peki ertesi gün hangi kalem bir anda 5 milyon kat ettirdi
    Bence olay eurobond olayı.Dün eurobondlar yüzde 2 arttı,E dolar da düşmeyince yüzde 2 kar oluşuverdi.Aslında vıop falan işine girmeyeceklerini bilsem evi barkı satıp ucuza eurobond alıyorum diyerek kağıda dalarım da yönetim hıyar.Güven olmaz bunlara.

Yani dolar düştü de eurobondlar daha fazla arttı yüzdesel olarak diyelim .Daha doğru demiş oluruz sözümüzü ))))

4.  Alıntı Originally Posted by gskodal Yazıyı Oku
    Bazı yıllar kar etmediği halde 0,125 kuruş kar verdi ama normalde bu temettüyü verebilmesi için yıl sonunda güncel verinin 228 milyona gelmesi gerekir. Ayrıca asıl önemli olan aslında kar vermesinden dolayı hissenin 1 TL seviyesine gelmesi. Şu an 0,73 kuruş. Neredeyse % 40 yükselecek ki 1 TL olsun. İyi bir kar açıklamazsa 0,84 kuruşu bile zor geçecek gibi görünüyor.

Piyasa kötü onu biliyoruz da bari şu son 3 ay hisse için biraz olumlu geçer de az da olsa toparlanma görürüz. Yoksa tüm beklentiler yalan olacak.
    bazı yıllar değil bir defa 2011 yılında zarar ettiğinde 2012 mart ayında 21 mil. temettü verdi. 2013 yılında 4 milyon kar etmiş ve 2014 mart 30 milyon temettü vermişti.

5.  Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Bu rakamlar bir tek bana mı tuhaf geldi. Ağustos ayından önce hep dar bantta hareket etmiş portföy ama Ağustos gelince bant bir anda açılmış, bir gün 5milyon kaybetmiş ertesi gün 3milyon eklenmiş 2 milyon gitmiş sonra 5 milyon gelmiş. Bence, tahmini konuşuyorum. Günlük aktif işlem yapıyorlar ve yaptıkları işlemler portföy de görünmüyor hesaba yansımıyor. Elimizdeki para miktarı görünenin üzerinde diye düşünüyorum. Yani 217milyon olan portföy değerinin çok üzerinde ancak Takasta veya başka bir yerde olduğu için göremiyoruz, bu miktarlarda para giriş çıkışı bana başka türlü mantıklı gelmiyor. Hadi zarar ettik eyvallah peki ertesi gün hangi kalem bir anda 5 milyon kat ettirdi
    öyle bir şey yok. verilen rakamlar portföy değeri değil, net varlık değeri yani alacak verecek hepsi hesaplandıktan sonra kalan değer. Ağustostan sonra her şeyin volatilesi arttı. dolar bir gün 7.30 bir gün 5.70 oldu sonra tekrar 6.60 oldu. bu durumda portföy değerinin çok hızlı değişmesi normal değil mi?

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bence olay eurobond olayı.Dün eurobondlar yüzde 2 arttı,E dolar da düşmeyince yüzde 2 kar oluşuverdi.Aslında vıop falan işine girmeyeceklerini bilsem evi barkı satıp ucuza eurobond alıyorum diyerek kağıda dalarım da yönetim hıyar.Güven olmaz bunlara.
    İşbank grubunun bir iştirakinden bahsediyoruz böyle bir şeye müsade etmezler diye düşünüyorum ve yakında yükselişe geçeriz diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    zaten dolar yükseldikçe varlıkların %65-70'i eurobond oldu. teminatlar eridiği için bir miktar eurobond satmak zorunda kaldılar geçen hafta 3milyon dolar eurobond bozdular.

8.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    bazı yıllar değil bir defa 2011 yılında zarar ettiğinde 2012 mart ayında 21 mil. temettü verdi. 2013 yılında 4 milyon kar etmiş ve 2014 mart 30 milyon temettü vermişti.
    ISYAT'ın zarar ettiği 2011 yılının fiyat değişimlerini ve 2012 yılında oluşan fiyatı ve portföy değerini incelemenizi öneririm.

Sayfa 487/931 İlkİlk ... 387437477485486487488489497537587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •