Originally Posted by rosense Hocam böyle durumlarda kısa vadeli peryotta bir grafik nereye giderse peşinden sende gitmelisin değil mi ? Scalping ve day-trade öyle tabi de bayım mesele haftalık ve günlük periyodlardaki muhte$em kesişmeler ), her türlüsünden hem de..
Originally Posted by ConSenSus SenSor Scalping ve day-trade öyle tabi de bayım mesele haftalık ve günlük periyodlardaki muhte$em kesişmeler ), her türlüsünden hem de.. day-trade lafını duymuştum kısa vadeli al sat diye aklıma geliyor Scalping ilk defa duydum yabancı türkcesi öğreneyim
Originally Posted by rosense day-trade lafını duymuştum kısa vadeli al sat diye aklıma geliyor Scalping ilk defa duydum yabancı türkcesi öğreneyim Tırtıklama ), en bi kısacık periyodlarda.. Nası duyman bayım, böylesi büyük dalgalı piyasada bile habire 1-5-15-30-60 min. graf vs. paylaşıyon ya.. )
Originally Posted by ConSenSus SenSor Tırtıklama ), en bi kısacık periyodlarda.. Nası duyman bayım, böylesi büyük dalgalı piyasada bile habire 1-5-15-30-60 min. graf vs. paylaşıyon ya.. ) idare et artık ben kaloriferciyim sizin gibi üstad değilim ki ...
Originally Posted by rosense idare et artık ben kaloriferciyim sizin gibi üstad değilim ki ... Estafırullah..
Forum Rules
Yer İmleri