Artan

74,80 10 18:10
27,72 10 18:10
22,22 10 18:10
56,10 10 18:10
44,72 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

29,00 -9.99 18:10
178,30 -9.99 18:10
13,18 -9.97 18:10
27,88 -9.95 18:10
148,10 -9.58 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.391.186.634,50 18:10
11.651.729.257,00 18:10
8.754.858.816,75 18:10
8.418.027.635,10 18:10
7.875.238.617,92 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8100 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ahmetg Guest
    Bu Amerika nasil bu kadar guclu nasil 196 ulkenin her birine sizmayi becerip her birini parmaginda oynatabiliyor?

Nedir bu? CIA in Maryland deki binasinda 196 ayri birim mi var? Adamlarin Turkiye icin gorevlendirdigi adamlar Turkiye yi bizden iyi biliyorki Turk halkinin begenip tapacagi adami binlerce kisi arasindan secip basa getirebiliyorlar. Biz daha kendimizi yonetemezken adamlar butun dunyayi bu sekilde yonetiyor

Kafalarina gore islam devleti kurdurup batirip cikarabiliyorlar. Her birini kurmak organizasyonu teskil etmek onun basina konacak adami yetistirmek bunlara para baglamak ve hicbir zamanda hata yapilmiyor ellerine yuzlerine bulastirmiyorlar.

Kardes nedir bu sistemin adi?

Aklima su olay geldi Hurriyet gazetesinde okumustum bunu

94 senesimi neydi Tansu Ciller Kardak cikarmasi kararini aliyor, bu karar kapali bir odada genelkurmay ve baska yetkililerinde oldugu basina kapali bir oturumda aliniyor.

Oturum bittikten sonra kapidan cikilirken Tansu Ciller e telefon geliyor. Cep telefonu yok o zamanlar sanirim yardimcisi haber veriyor telefon gorusmeniz var diye sanirim. Tansu Cillerin agzindan veriyorum sonrasini

"Telefonda Bill Clinton vardi, Kardak cikarmasini yapmamizin cok buyuk hata oldugunu soyleyip beni kararimizdan vazgecirmek icin baya bir konustu. Bende anlamadim nereden haberi oldu toplanti odasindan daha yeni cikmistik"

Komplo teorilerine asla inanmam ama bunu gazetede okumustum. Bir basbakanin aciziyeti degilde nedir bu? Bariz belliki odada dinleme cihazi var. Hadi orayi en salak adam bile anladi. Kardesim bu nasil bir teskilattir toplanti odasindan cikildigi anda ABD baskani telefonla seni arayacak bir organizasyon kurmuslar?

Bana oyle geliyorki Turkiye doguda PKK ile degil Amerika ile savasiyor. O yuzden dogudaki savasin kazanilmasi imkansiz. Benim merak ettigim su anda bizim ulkemizin guneydogusunda ve dogusunda kac tane radara yakalanmayan Amerikan drone u var ve bunlar nasil ulkeye girdi ve bunlari bulmanin yolu nedir?

Tayyip Erdogan in telefonunu dinleme sistemini heralde Fettullahci gencler laboratuara kapanip 2 yilda icat etmediler buyuk abileri yardim etmis gibi gorunuyor.

Son bir sey daha soyleyim

Herkesin bildigi gibi internete giripte atiyorum futbol formasi aradiginizda artik ondan sonraki bilmemkac gun ekranin saginda solunda reklamlari goruyorsunuz cunku cookie lerden veya baska sistemlerle size takip ediyorlar bunu artik herkes biliyor

Peki telefonla yani cep telefonuyla arkadasinizla konusuyorsunuz, telefonda buzdolabinin bozuldugundan ve yenisini almak istediginden bahsediyorsunuz. Arkadasiniz daha once bunu almis akil danisiyorsunuz. 5-10 dakka konustuktan sonra telefonu kapatip internet actiginizda karsiniza buzdolabi reklamlari cikiyor.

Google telefon konusmalarini algiliyor arkadaslar.

Sanirim paranoyak oldum ben

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu Amerika nasil bu kadar guclu nasil 196 ulkenin her birine sizmayi becerip her birini parmaginda oynatabiliyor?

Nedir bu? CIA in Maryland deki binasinda 196 ayri birim mi var? Adamlarin Turkiye icin gorevlendirdigi adamlar Turkiye yi bizden iyi biliyorki Turk halkinin begenip tapacagi adami binlerce kisi arasindan secip basa getirebiliyorlar. Biz daha kendimizi yonetemezken adamlar butun dunyayi bu sekilde yonetiyor

Kafalarina gore islam devleti kurdurup batirip cikarabiliyorlar. Her birini kurmak organizasyonu teskil etmek onun basina konacak adami yetistirmek bunlara para baglamak ve hicbir zamanda hata yapilmiyor ellerine yuzlerine bulastirmiyorlar.

Kardes nedir bu sistemin adi?

Aklima su olay geldi Hurriyet gazetesinde okumustum bunu

94 senesimi neydi Tansu Ciller Kardak cikarmasi kararini aliyor, bu karar kapali bir odada genelkurmay ve baska yetkililerinde oldugu basina kapali bir oturumda aliniyor.

Oturum bittikten sonra kapidan cikilirken Tansu Ciller e telefon geliyor. Cep telefonu yok o zamanlar sanirim yardimcisi haber veriyor telefon gorusmeniz var diye sanirim. Tansu Cillerin agzindan veriyorum sonrasini

"Telefonda Bill Clinton vardi, Kardak cikarmasini yapmamizin cok buyuk hata oldugunu soyleyip beni kararimizdan vazgecirmek icin baya bir konustu. Bende anlamadim nereden haberi oldu toplanti odasindan daha yeni cikmistik"

Komplo teorilerine asla inanmam ama bunu gazetede okumustum. Bir basbakanin aciziyeti degilde nedir bu? Bariz belliki odada dinleme cihazi var. Hadi orayi en salak adam bile anladi. Kardesim bu nasil bir teskilattir toplanti odasindan cikildigi anda ABD baskani telefonla seni arayacak bir organizasyon kurmuslar?

Bana oyle geliyorki Turkiye doguda PKK ile degil Amerika ile savasiyor. O yuzden dogudaki savasin kazanilmasi imkansiz. Benim merak ettigim su anda bizim ulkemizin guneydogusunda ve dogusunda kac tane radara yakalanmayan Amerikan drone u var ve bunlar nasil ulkeye girdi ve bunlari bulmanin yolu nedir?

Tayyip Erdogan in telefonunu dinleme sistemini heralde Fettullahci gencler laboratuara kapanip 2 yilda icat etmediler buyuk abileri yardim etmis gibi gorunuyor.

Son bir sey daha soyleyim

Herkesin bildigi gibi internete giripte atiyorum futbol formasi aradiginizda artik ondan sonraki bilmemkac gun ekranin saginda solunda reklamlari goruyorsunuz cunku cookie lerden veya baska sistemlerle size takip ediyorlar bunu artik herkes biliyor

Peki telefonla yani cep telefonuyla arkadasinizla konusuyorsunuz, telefonda buzdolabinin bozuldugundan ve yenisini almak istediginden bahsediyorsunuz. Arkadasiniz daha once bunu almis akil danisiyorsunuz. 5-10 dakka konustuktan sonra telefonu kapatip internet actiginizda karsiniza buzdolabi reklamlari cikiyor.

sende biraz aydınlanma seziyorum, yazdıkların doğrudur. PKK,IŞİD,PYD zart zurt bunların alayı emperyalist derin dünya devleti tarafından organize edilir. ABD sadece bir paravandır esas güç geri plandan dünyayı yönetir. Doğudaki savaşta bizzat buna karşı verilir. aslında malum örgütün kurulmasıda "elin taşıyla elin kuşunu vurma" olayıdır. Bunu bir gün halk anlarmı bilmem ama anlarsa iyi olmaz. o yüzden halk boş beleş gazlamalar ve din ile uyutulur. şimdi bu Kemalist denilen kişiler bu olayların ülkede tek farkında olan kesimdir. Yıllardır olduğu gibi bu kesim ezilmeye çalışılacaktır. Bunların öne çıkanlarınıda beyin göçü vasıtası ile ABD ve AB kendine çekmektedir.Maalesef bu ezilme ve Kemalist kesimdeki düşük nüfus artışı(aslında normal ama karşı cephe aşırı çoğalmaktadır) sonucu gelecek iyi görünmemektedir.

Bunu neden bu aptal kutusu TV ler icin de yapmiyorlar, dizi aralarinda dakikalarca yayinlanan reklamlarin siralanmasi nin o kadar zor bi programi olmasa gerek; hatta odemelerini de firmalara kabul ettirebilirler. Sizin reklamlar su veriler nedeni ile bugun 6 kez yayinlandi sizinki ise oncelikle talep olmadigi icin sadece bir kez yayinlandi yada su dizideki kizin ruj rengi sonucu gece 02-03 arasi bes kez yayinlanmasi program algoritmasi ile saglandi gibi..........

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Arkadasiniz daha once bunu almis akil danisiyorsunuz. 5-10 dakka konustuktan sonra telefonu kapatip internet actiginizda karsiniza buzdolabi reklamlari cikiyor.

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •