Arama sonucu : 1088 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GOLDS - Goldaş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by tusubu34 Yazıyı Oku
    HUKUK FİRMALARI DAVA İNGİLTERE HABERLER

https://www.thelawyer.com/issues/apr...=dnews_3276031

Clifford Şans müşterisi Société Générale, “işlemlerin kötüye kullanılması†nı hak etti

Clifford Chance müşterisi Société Générale, sekiz yıl boyunca bekletildikten sonra 480 milyon dolardan fazla (384 milyon sterlin) para cezasına çarptırıldı

şimdi bu parada bizlerinde hakkı var bize ödeme yapılması gerekmiyormu sonuçta ben golds ortağım ve Société Générale, yüzünden hem madur oldum hemde param buhar oldu golds kapandığında dolar 2 tl idi yanılmıyorsam belkide daha düşük
    Haberin tamami var mi? Goldasla ne alakasi var? 1.5 sene oncesinin.

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Haberin tamami var mi? Goldasla ne alakasi var? 1.5 sene oncesinin.

haberin devamı varda sadece premium aboneler için
    para cezasına çarptırılmış sosgen ingilterede ki davadan dolayı goldsla ne alakası var derken ?
    Son düzenleme : tusubu34; 08-09-2018 saat: 18:36.

para cezasına çarptırılmış sosgen ingilterede ki davadan dolayı goldsla ne alakası var derken ?
    Goldasla ne ilgilisi var o yazinin?

SocGen 3 trilyon dolarlik banka. Clifford Chance 2 milyar dolarlik hukuk firmasi. Aralarinda tonlarca is iliskisi var.

Buldum baska yerden guncelini. Para cezasina carptirilmadi. Parasini alamadi zaman asimindan.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Buldum baska yerden guncelini. Para cezasina carptirilmadi. Parasini alamadi zaman asimindan.
    bulduğunun linkini atarmısın artık bilmiyon 666 türkcesine cevirince sosgen yaklaşık 400 milyon sterlin cezaya çarptırılmış birde seni link at birde ona bakayım

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •