TTK 3 olmuş
Bch 40 olmuş
Enflasyon yüzde 40
Bir ticari işletme düşünün
YüZde 40 ile kredi alacak
Yüzde 40 enflasyonu yenecek
Üstüne kar edecek
Ne yapmalı size
TTK 3 olmuş
Bch 40 olmuş
Enflasyon yüzde 40
Bir ticari işletme düşünün
YüZde 40 ile kredi alacak
Yüzde 40 enflasyonu yenecek
Üstüne kar edecek
Ne yapmalı size
Yarın ikinci çeyrek verileri geliyor. İkinci çeyrek gsyh ve dış borç miktarını merakla bekliyorum.
İran Merkez Bankası Başkanı Abdunnasır Himmeti, Türkiye, Rusya ve İran'ın yerel para birimleriyle ticaret yapma konusunda mutabık kaldığını söyledi.
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Neden olmasın sayın discretus..
Bence blok oluşuyor. Siyasi yaklaşım doğuya kaydı artık sebebi de Çin elbette.. Adamlar abd ye sizi paranızla madara ederiz dediler ve abd nin aldığı pozisyon ortada. Milyar dolarlık vergilerle Çin'in daha fazla dolar stoğu yapmasına engel olmaya çabalıyorlar. İş gücünün ucuzluğunu kırmak için apple bike açık çek verdiler dün.. Blok Çinin başını çektiği Rusya, İran, Türkiye ve Türkiye'den çekinen Almanya, Fransa var. Bu bloğa bence yakında italya da katılmak zorunda kalacak. İngiltere brexit ile ortadan sıvışmaya çalışıyor. Abd yanlısı bi açıklamaları yok ama bu sinsilere belli olmaz. Amerikaya ve Trump' a rağmen sergilenen bu yaklaşımın temeli enerji ile enerjiye olan yakınlık ile alakalı. Amerika'nın Suriyede varmaya çalıştığı amaç tabiki İran'a tampon olulturmaktı ancak devreye Çin de girdi.. Bakınız Rusya ve Çin dev tatbikat düzenleyecek sizce kimi davet etmişlerdir? Bu blokta varılmaya çalışılan ilk adım usd den görülen zararın ortadan kalkması. Çokta uzak olmayan bir gelecekte ortak para birimine geçileceğine inanıyorum.
Saygılar
Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"
bana değil,
kendini sorgulamayan/sorgulayamayan,
- biz neden pkk'nin elinde oyuncak olduk ?,
- biz neden pkk ile yolumuzu ayırıp,
kendi demokratik siyasi duruşumuzu çizemiyoruz ? demekten aciz olan
sözde kürt milliyetçisi siyasi şaklabanlara
ve her seçimde koşa koşa bunlara oy atmaya gidenlere
diyeceksiniz hayırlı işleri..)))
pkk'nın talimatıyla iş yapan sahtekar ******ların
kürt kökenli Vatandaşa ne hizmeti olacak mış ?
bu Ülkeye ne hizmeti olacak mış ?
hadi canım hadi, size de hayırlı işler..))
Rusya Çin ve İran ile yaptığımız ithalat- ihracat rakamları birbirine yakın olmalıki bir işe yarasın.
Rusya ve Çin'i abartıyorlar mı? Bence haklılar bunda.
Bakınız Rusya 35 trilyon metre küp ile doğalgazın açık ara lideri ki elektriği, petrolü, kömürü vs enerji kaynaklarını katmıyorm hesaba. 450 milyar dolar rezervi var. Çin'in dolar rezervi 3.2 TRİLYON dolar. Sizce abartılmayı hak etmiyorlar mı.. İşin içine siyaseti katmadan önce mevcut kozları iyi analiz etmek gerekir. Nüfus' bildiğinizi sanıyorum bu arada.. Burda bahsettiğiniz gibi bir hata varsa siyasi yaklaşımın geleceği öngörememesi olur. Haa 3.2 trilyon dolar şu oluyor 20.506.240.000.000,00 TL. Şunlara da değinmeden geçemeyeceğim abd nin gayri safi milli hasılası 19.3 trilyon dolar. Çin'in yaklaşık 12.2 trilyon dolar.....
Hisse.net : "Dikkat delidir, söylediklerini umursamayın..!"
Yer İmleri