Şuanda buradaki arkadaşlar ile en iyi kazanabileceğimiz eurobond üzerinden hemfikir olup nominal değerle 100 bin dolar olan bir eurobondu bankanın bize paramıza göre bölüp satmasını isteyeceğiz.
Şuanda buradaki arkadaşlar ile en iyi kazanabileceğimiz eurobond üzerinden hemfikir olup nominal değerle 100 bin dolar olan bir eurobondu bankanın bize paramıza göre bölüp satmasını isteyeceğiz.
Hocam size sorum şu siz eurobond aldınız parça parça birilerine gönderebiliyor musunuz? Mesala yarısını eşinize gönderebildiniz mi? Sorumun nedenine gelince bizlerden bir arkadaş alıp secondry işlemi onun üzerinden yapılabilir mi? Diye merak ettim mesela 100bin adet nominalli alan bir arkadaş nominal olarak 10 bin adetlik dilimler halinde bizlere satmasını istersek. Yada ne bileyim benzer birşeyler.
Selamlar, ben eurobond u cepteteb den aldığım için nakil (virman) yapmadılar. Cepteteb sistemi yapamıyor dediler. Bende satıp eşim adına tekrar aldım. Şansıma fiyatlar lehime gelişti ve karlı çıktım bu işten. Devlet eurobondu aldığım için bin ve katlarından alabildim.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faizler düştü, %7-7.5 aralığındalar. Dolar 7 dolayına atak yaptığında %9'u geçmişti. Devlet bonolarından bahsediyorum.
Dolar fiyatıyla eurobond faizi ters hareket ediyor, ben eurobond almaktan vazgeçtim, şimdilik ucuzdan dolar toplayacağım..
Yer İmleri