Sayfa 125/1030 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    bence tl için hala vadesiz hesap diye bir hesap türünün olması saçma. durduğu yerde buz gibi eriyen bir para birimine ayrıca bir hesap açılmasına gerek olmadan günlük faizin işlemesi gerekir...
    Bunun nedeni faize karsi olan durumdur. Bu ulkede hala bir cok kisi faizi haram olarak goruyor ve bu kesim cogunlukla dolar ve altin aliyor kendini korumak icin. Bunun basit ornegi benim anam. Ona gore faiz haram. Kadin tam anadolu kadini. 5 vakit namazinda. Hukumeti deli elestirir. Faiz istemiyor dolar alacam diyor. Anlatmaya calisiyorum ama inadindan vazgecmiyor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Yarın Aktif den atak bekliyor musunuz? Yoksa bunlar paraya doydu mu?

Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Şimdi gidip bankadan 25 26 ya 32 gunluk bağlasan 32 gün sonunda tekrar 25 26 devam ederlermi? ???
    Dusmez yukselir. [emoji3]

Yahu sizler faizi dusurmeyi kolay mi saniyorsunuz. Yarin tcmb gitsin 25 puan dusursun piyasa bunu ters algilar ve cezasini keser. Olay psikolojik.

Bu ulkede kimse o faizleri dusuremez uzun bir sure. Turkiye yi artik piyasalar yonetiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Dusmez yukselir. [emoji3]

Yahu sizler faizi dusurmeyi kolay mi saniyorsunuz. Yarin tcmb gitsin 25 puan dusursun piyasa bunu ters algilar ve cezasini keser. Olay psikolojik.

Bu ulkede kimse o faizleri dusuremez uzun bir sure. Turkiye yi artik piyasalar yonetiyor.

Hocam kızma yahu��acemiyim ben sadece bilmediğim için sordum...biraz birikimim var ne yapayım ne edeyim düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by eraser_k Yazıyı Oku
    Hocam kızma yahu��acemiyim ben sadece bilmediğim için sordum...biraz birikimim var ne yapayım ne edeyim düşünüyorum...
    Gunluk ya da 32 gunluk vadede faize koyabilirsiniz buyuk bir kismini

Bir miktarina da altin ya da doviz alabilirsin.

Uzun vade park etmek su kosullarda mantikli degil. Cunku tepe neresi olur bilinmez.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Gunluk ya da 32 gunluk vadede faize koyabilirsiniz buyuk bir kismini

Bir miktarina da altin ya da doviz alabilirsin.

Uzun vade park etmek su kosullarda mantikli degil. Cunku tepe neresi olur bilinmez.
    Sağol hocam çok teşekkür ederim...beni gerçekten mutlu ettiniz bana cvp vererek...

7.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Yarın Aktif den atak bekliyor musunuz? Yoksa bunlar paraya doydu mu?
    Arttırmazlarsa kendileri bilir. Kimse durmaz günlükte özellikle. Stopaj indirimi her an gelebilir düşüncesi ile kimse 32 gün de bağlamak istemez. Hele son gün ki dolar makasını görünce dolardan kazanmak isteyenler de soğumuştur artık. Bu şartlarda güzel bir artış yapmamak benden çıkın demektir.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    bunlar mevduatçıların en parlak günleri.içinizden geleni dinleyin.dolar 3.75 iken de 3 olacak deyip ters köşe olan çok insan oldu.
    faizlerin devamlı artacağını düşünen yanılır.bu kez merkez cömertlik yaptı ama her zaman aynısı olmayacak belkide son artış.3 ay demiştim.hadi seçime kadar olsun.iyi faizleri alırız.sonra er yada geç bu hava tersine dönecek.umarım ben yanılırım.kimse unutmasın faizden hoşlanmayan ve bir fırsatını bulunda tepesine binecek yönetim var.
    I LOVETHAILAND

Sayfa 125/1030 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225625 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •