Merhaba sayın osisa,
Çoktan bıktım ama çare yok. Bekliyoruz bakalım.
Arada sırada gelenlerle atışıyoruz filan vakit geçiyor.
Gariban genel müdürde zararda. Aldı o kadar lotu.
Sen ne yaptın buradan kurtulduktan sonra?
Keşke buraya ilk geldiğinde yazdığın gibi olsaydı herşey.
işte yüzyılın teknik yorumu bu: "cuma günü papazı salarlarsa endeks 105-107 bine garan ve halk 9-10 aralığına gider."
Hala yükselmemek için inat ediyor.
Bu hisse zor hisse senin hisse icin bahsettigin ne varsa dogru Ben bunu sattiktan sonra 5/6 ay bekledim derinligi olan bir hisse aldim.Cok sukur iyi kazandiriyor.Patron kagitlarindan ve spek
kagitlarindan uzak duruyorum. Patron kagitlarinda patronlar bizim gibi ky lere kendini fonlatiyor.
ASUS_X00QD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok yüksek bir seviyeden alım yapmışsınız. Kağıdı günlük takip ediyorsanız ve hareketlerine hakim olduğunuzu düşünüyorsanız tek çıkar ve mantıklı yol şudur:
4 bin lotu cüzi bir yükseliş yaptığı zaman satın, mesela 1.38-40 olduğunda verin. Tekrar 1.30 a düştüğünde geri alım yapın. Bunu 5-6 kez tekrarlarsanız zararı çıkartmış olursunuz. Rakamları farazi verdim.
Zoren ağır bir hissedir ama zaman zaman haftalık %5 ile %10 arası kazandırdığı oluyor. Bunları iyi takip edin. Tepe noktayı bulunca satın. Zaten siz sattıktan sonra yükselmeye devam ederse kaybınız olmaz ama düşerse dibi bulmasını bekleyin. %5-7 arası düştüğünde mesela geri alın. Yoksa 2'nin üzerine atması bu döviz kuru ve bu ülke gündemi ile zor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri