Sayfa 29/969 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 225 - 232 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

64 deki 100k lotu kim çizecek bakalım
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Sabahtan beri işlem hacmi 6 KLot ve 100 000 Lot 1.64 Kalkacak ?!
    Kağıdımızda sıkıntı var belli yüzü toprağa bakıyor yada
    ölmüş gömmeyi unutmuşlar havasında .
    Başka yoruma gerek yok ...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

3. İşbankası yine piyasa yapıcılığı kullanmış ; 1 lot alıp , 2500 lot satmak "piyasa yapıcılığımı" oluyor şimdi 😡

İşbankasının İsgsy deki mevcut payı %29,28 görünüyor.
    Tahminin bu oran % 29,01 e düşmeden hissede hareket olmayacak. YTD...

Pay Alım Satım Bilgileri
    İşlem Tarihi İşlemin Niteliği İşleme Konu Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Fiyatı (TL/Adet) İşlem Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlemden Önce Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Nominal Tutarı (TL) İşlem Sonrası Sahip Olunan Payların Şirket Sermayesi İçindeki Payı (%)
    10/04/2017 Alım (Buy) 1 1,65 1,65 21.863.276,82 % 29,29 21.863.277,82 % 29,29
    10/04/2017 Satım (Sell) 2.500 1,65 4.125 21.863.277,82 % 29,29 21.860.777,82 % 29,28

[QUOTE=bilenbiri35;259588]İşbankası yine piyasa yapıcılığı kullanmış ; 1 lot alıp , 2500 lot satmak "piyasa yapıcılığımı" oluyor şimdi 😡

İşbankasının İsgsy deki mevcut payı %29,28 görünüyor.
    Tahminin bu oran % 29,01 e düşmeden hissede hareket olmayacak. YTD...

Genel kurulda bu işlemler eleştirildi.
    İş Yatırım temsilcisi bu işlemler için "likidite sağlamak için pasiften gerçekleşen işlemler" olarak
    tarif etti. " Piyasa yapıcılığı yanlış anlaşılıyor" dedi.

Soru yerinde ve haklıdır, 1 lot alım pasiften mi gerçekleşmiştir?
    Faydasız olduğu için gereksiz, gereksiz olduğu için de aksine zararlı olan bu işlemlere derhal son vermeliler.

Üç olasılık düşünüyorum.

Hayır'ın kazandığı olasılık,
    Evet'in küçük farklarla kazandığı olasılık,
    Evet'in 5 puanın üzerinde farkla kazandığı olasılık.

Sonuçların yakın çıkmasının önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle de büyük kentlerde, ekonomiye yön veren çekim merkezlerinde.

Borsadaki yansımasına gelince, piyasa eğer topluca aynı şeyi - önce bir finansal köpük- ardından kar realizasyonu bekliyorsa, realizasyon çok hızlı gelir.

Sonuçtan sonra mutlaka bir bekle-gör dönemi olacaktır. Bizim küçük hissemizi toplamak- durumu değerlendirmek için en az birkaç aylık bir zamanımız olacak.

Bütün kaygılarıma rağmen, şirket yönetimine güveniyor ve bugünlerde dahi toplamaya devam ediyorum.

Her iki durumda da realize mi gelecek
    Oğlun güder,hatun sağarsa koyun olur...Türk atasözü

Alıntı Originally Posted by enigma Yazıyı Oku
    Her iki durumda da realize mi gelecek
    Bence gelecektir. Yukselislerde bıyıklı yabancinin, KGF gibi
    bir kerelik önlemlerin etkisi var. Piyasa bundan sonrasını görmek ister.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,364
    Bu hafta olanları VArlık fonu etkisi olarak yorumluyorum .
    Dolar daki düşme de aynı şekilde Varlık fonu satışları bence .
    Hayır da çıksa Evet de çıksa gerginlik kaçınılmaz olacaktır .
    Taraflar birbirlerini suçlayacak bir gerekçe mutlaka bulacaklardır .
    Tamamen fanatik kavgasına dönüştü bu olayın sonuçlarının da hayırlı olması mümkün değil .
    Kaldıki 1982 o kötü DARBE anayasasında bile 82% Evet denerek toplumsal bir konsensüs sağlanmış idi .
    Bu gün 50 - 55 Arasında Bir evet 'in ne derece sağlıklı olduğu tartışmalı olacaktır . HAYIR da sağlık tartışması zaten olamaz.
    Aslında diyebilirim ki Darbecilerin o iğrenç anayasası ( Ki ben ona HAYIR demiştim ) bile topluma mal olmuş idi .
    Bu Anayasa 50% ile kabul edilse ki bence zor , Toplumsal uzlaşı ile olmayacağı için daha başından kokmaya başlayacak .
    Anayasalar toplumun sindirdiği uzlaştığı metinleridir bu anayasa için daha şimdiden Türk Milleti kaybetmiştir diyebilirim .
    Anayasa Kötü olsa bile %70 in üzerinde kabul görse en azından millet bir konuda uzlaşmıştır derdim . 50% Kabul veya 50% RED bu toplumun ne kadar bölündüğünün belgesi olmaktan ileri gidemez . Keşke bir taraf 70% üzerinde oy alsaydı en azından konsensüs sağlanmış olurdu . Asıl kaçan fırsat bu oldu . Siyasetçilerin yada askerlerin anayasasından çok Düşünürlerin aydınların ve bilim adamlarının da katıldığı 21. yüzyıl a uygun bir anayasa yapılmasını beklerdim . Tüm toplum kesim ve katmanlarının onayını alan Anayasa hayatta kalabilir idi . Artık önümüzdeki 20 yıl Türkiye bu anayasayı tartışacaktır . HAyır da çıksa EVET de çıksa Türk halkı yeni anayasa yapmayı becerememiştir benim gözümde bu Tam bir başarısızlıktır . Diyalog kurmayı , araştırmayı ve uzlaşıyı bilmiyoruz .
    Seçim sonrası sonuç Her iki tarafın da beklentilerini karşılayamayacak herkes bu sonuç için kendince bir neden yaratarak karşısındakine suçlayacaktır . Demokrasi , siyaset ve uzlaşı kültürümüzün olmadığı ortada . Sonuç Gerginlik ve KAos kaçınılmaz , kaçan 21 . yüzyıl anayasasını yapabilme fırsatı ise muazzam bir kayıp , umarım yanılırım .
    Oysa HArika bir anayasa yazabilseydik ve 9x % oy ile kabul görseydi , sonuç ne muhteşem olurdu değil mi ? Herkes 21 . yüzyıla damgamızı vurduk derdi . Ne yazık ki ister evet ister hayır çıksın ne yazık ki sonuç tatmin etmekten çok uzak .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 29/969 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •