Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Peki reisin sabir safhamdir demesine ne diyorsunuz. Ben sunu anladim. Birdaha faiz arttirma!!!...
Ekonomistlerde tuhaflasti. Daha dune kadar faiz arttirilmali gec kalindi diyenlerin hepsi simdi bosuna artis yapildi bu gereksizdi yorumlarina basladi...aba altindaki sopayi goren cark ediyor. Reisin lafinin ustune mb birdaha faiz arttirirmi sizce
Varlýk fonu baþýna nasýl geçti ise merkez bankasý baþýna da bir þekilde geçer ve biz o zaman zýçtýk...16 yýlda dolara daha da çok gebe kaldýk ve hiç bir önlem alýnmadý..
Hala inþaat hala kanal Ýstanbul vs vs...
Ne tarým ne de inovasyon ne de teknoloji ne de teknolojik sanayi bunlardan bahseden yok
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomistler sunu diyor. Madem bu artirimi yaptin 24 temmuzda niye yapmadin. O zaman 2 puan bir artiris yapsaydin simdi boyle bir artirima gerek kalmazdi ki dogru soyluyorlar. Gecikmenin maliyeti ve etkileri azaliyor.
Slaven bilic ne diyordu. Bu ulkede yetki sahibi olanlar bilgisiz, bilgi sahibi olanlar yetkisiz
Aynen oyle. Belki hatirlayan vardir. Nisanda ilk demistim 0.75 puan artirim gelince. O donem eski fed baskani paul volcker gibi dusunmus olsalardi bugun ne faiz ne dolar ne de enflasyon bu noktalara gelmeyecekti. Ben kotu niyetlimiyim bilmiyorum ama bu noktaya planli bir sekilde getirdiklerini dusunuyorum. Bu kadar acemilik fazla.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye önce rahibi serbest býrakýp ardýndan Suriyedede iþler yoluna birþekilde girer ise dolartl çoook rahat 5 leri görür ..
Bu iþler siyasidir ekonomik göstergelere bakýp ülke batýyor bitiyor diyen kiþiler dünya siyasi tarihini açýp iyice okusunlar .
Ekonomik savaþ artýk tank tüfek savasýndan daha etkilidir.
Petrolu sýrf Rusyaya diz çöktürmek için 30 dolar yapan güç Çin altýn karþýlýðý ticaret yapmasýn diye 1000 dolara ceken güç ile aynýdýr .
Dolartl yi isteseler yarýn 20 lira yapabilirler ama isterlerse 4 de yaparlar .
Türkiye konumu nedeniyle ve askeri gücü nedeniyle çok önemli bir ülkedir .Kimse batmasýna izin vermez.Hayatýnda yurtdýþýna çýkmamýþ dünya görüþü iki tweet okuyup burda kendi fikriymiþ gibi olan adamlarýn yorumlarýna kanmayýn .Bu ülke asla batmaz.Yara alýr yokuna devam eder .
Politik geliþmeleri iyi takip eden parasýnýn hwm deðerini korur hemde para kazanýr .
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri