Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hey allahım ben dört yıl önce bu nedenden arandım.Haklı olduğum halde 100 bin liraya yakın ceza kesmişler.Dava açtım yerel mahkeme bu vergi asılsızdır dedi.Vergi mahkemesi temyiz etti.Yüzde yüz haksız oldukları konuda temyiz ettikleri davada avukatlık gideri için vergi mahkemesi yazı yolladı ,açtım telefon, gidin işinize dedim vergi mahkemesi avukatı mevzuatı bilmiyordu.Temyiz ettiği kesinleşmemiş davanın avukatlık ücreti alınabilir sanıyordu.Siz kıdemli bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı değilsiniz sanırım.Bizim memlekette işler aziz nesin hikayelerindeki gibi yürür.Aklınız varsa burda yazılanlara dikkat edersiniz.Hemen hemen her konuda yetkin insanlar var burada, yazdıkları size sadece fayda getirir.Değilse vergi dairesinden umarım yazı falan gelmez.İsterseniz milletin kafasını şişirmiyeyim ben size özelden vergi dairesi beni nasıl bulmuş nasıl alım satım cezası kesmiş.Ne kadar haksız işler yapmış anlatırım.Milletin vaktini almıyalım.
    sıkıntımız yok çok şükür herşey şeffaf

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    sıkıntımız yok çok şükür herşey şeffaf

sıçt..ğm b.k bile şeffaftır

Vergi Kaçıranı İhbar Et, Ödülü Kap!
    http://reportare.com/ozan-bingol-mal...r-et-odulu-kap

Vergi İhbarı Nasıl Yapılır?Hangi Konularda İhbarda Bulunulabilir?Ödül Var Mı?
    https://www.vergihocasi.com/vergi-ih...ul-var-mi.html

İlgilenenlere yardımcı olayım dedim.

250 ye aldınız 450 ye sattınız.200 bini beyan ettiniz vergisini ödedinizse mesele yok.Değilse size özelden benim durumu anlatırım.Burayı meşgul etmeyelim.Vergi dairesinde işler saçmasapan yürür derdinizi anlatamazsınız ,o kadarını söyliyeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,144
     Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    sıçt..ğm b.k bile şeffaftır
    Eylül geldi havalar serinledi çır çır olma [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by AntalyaDR Yazıyı Oku
    Bak yakalandın...efendim unuttunuz...111 i 6.60 dan satmıştır hani������ ama tuvalet kağıdı yatırımız olabilir...ama onu 7 ye vurduğu ilk gün yapmanız gerekirdi...baya bı zam geldi onada������
    Şaşirdim...

6.95 e dolari satip
    5.75 ten geri alip
    6.80 den satmamiş

Dediğim gibi, en güzeli ret listesi
    Lakin alintilarda görünüyor, görünmese daha iyi

http://www.gib.gov.tr/

Giriyorsunuz siteye yapabileceğiniz işlemler var, soldan sağa 11.ci kutuya geliyorsunuz ihbar bülümü var rahatlıkla istediğiniz ihbarı yapıyorsunuz ama ödül var mı bilemem. Hele TAPUSUZ projeden beton almış başkaşımda aynı acıyı yaşarsa daha mutlu olacak bşir beton beyinliyi şikayet ederseniz ödül var mı heç bilemem.

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    uzatmasak mı? Çirkinleşmeyelim ittir git derken bile olum bak git gibi gülerek yazıyırum yanlış anlama kimseye hakaret etmeyiz
    Hakaret algılamadım zaten saygılarınızı tüm ailenizle paylaşın dedim o kadar. Hakaret algılasam başka türlü cevap yazardım. Neyse yazının sonuna bende gülücük emoji koyayım da daha başka yanlış anlaşılmalara neden olup Dolar topiğini boş beleş muhabbete boğmayalım. Öte yandan Dolar da yükseliş kaçınılmaz, hala kaçınılmaz hele 480 milyar Dolar dış borç ile bu iş kaçınılmazdan da öte iflah olmaz.

Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •