Sayfa 138/1000 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yatıyom iş verirlerse yapıyom vermezlrse doalr al sat yapıyorum muhabbet ediyorum
    ne olacak bu faiz dolar bütçe dış borç cari açık büyüme işleri
    sen yattıgın sure bır mok olmayacak ne zaman devlet sızın gıbı kamburlardan kurtuldu o zaman ne carı acık nede borc kalacak ama senın gıbı bır ınsanın bunu anlamasını beklemek ??? cok zor dedım ya ar gıtmıs
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yatıyom iş verirlerse yapıyom vermezlrse doalr al sat yapıyorum muhabbet ediyorum
    ne olacak bu faiz dolar bütçe dış borç cari açık büyüme işleri
    dogru ya senı ne doktorlar ne muhendısler ıstedı sen gıtmedın sen devletı tercıh ettın onu unutmusum
    BORSADA ARA VERMEK ICIN EN İYİ ZAMAN KAZANDIGIN ZAMANDIR

Alıntı Originally Posted by COLOR Yazıyı Oku
    sen yattıgın sure bır mok olmayacak ne zaman devlet sızın gıbı kamburlardan kurtuldu o zaman ne carı acık nede borc kalacak ama senın gıbı bır ınsanın bunu anlamasını beklemek ??? cok zor dedım ya ar gıtmıs
    senin gibi yalamalar gerçekleri yazamadıkça konuşamadıça gerçi bilinçli yapıyorsunuz bi bok olmaz bence
    bir halt olacağı yok.

4. akbank, dolar faizi 32 gün 6,5
    vakıfbank, dolar faizi 32 gün 7,5

hergun devletın mesaısını calan adam a ne yazayım arsızlık almıs basını gıtmıs ar gıtmıs hırsız kalmıs bırde evın vergısı vermedın dıye mılletı vergı hırsızı cıkartırsınız hey allahım ben sana ne dıyeyım HER SEYI BILEN ADAM bırazda kendıne gelınce bılsen bu ıslerı ???
    Ne utanmaz adamalarınız siz. Çalınan mesaiymiş. Peşine düşmüş.
    Devletin çalınan paralarının peşine düşüp hesabını sorsana ? Peşkeş çekilen malların peşine düşsene ? Çocuklarının çalınan geleceğini geri almaya çalışsana.
    Sanki sen çalışırken robot gibi ara vermeden çalışıyorsun. Adam işini yapar yazar sana ne

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

400 milyona alınan uçakla ilgili ne diyorsun ?
    1071 şerefine 1071 m2 lik sarayla ilgili fikrin ne ?
    İş Bankası'nda Atatürk'ün mirasına neden dikildi gözler ?
    İsrafın peşine düş hesabını sor. Sevap işle biraz.
    O kadar lakırtıya bir iki doğru laf edeydin.

İş Bankası'nda ki CHP hisseleri hazineye.
    Sırada ne var ?
    Kesinlikle fiziki evet. Fiziki almak lazım her şeyi. Olmaz denilen şeylerin olduğu ülke burası.

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    İş Bankası'nda ki CHP hisseleri hazineye.
    Sırada ne var ?
    Kesinlikle fiziki evet. Fiziki almak lazım her şeyi. Olmaz denilen şeylerin olduğu ülke burası.
    Günaydın... Desem sizlere ayıp etmiş olurmuyum?

Sayfa 138/1000 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •