Sayfa 258/1030 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,057 - 2,064 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Miktar nedir hocam?
    200 k üzeri

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yorumlanamaz zira mudi'ye yansıyan bir şey yok. Bankanın kendi iç maliyetini düşürüyor. Ama bunu yaparken para çarpanını ve para arzını genişletme riski var , bu da yapılan 625 baz puanlık faiz artışını nötürleyebilecek bir potansiyele sahip.

Şu anda TL'nin sıkılaşması lazım gevşemesi değil. Bu piyasada daha çok TL likiditesi bırakmayı hedefleyen bir adım.
    Sn rxpu, faiz artışı beklenilen etkiyi vermediği için mi maliyet indirimine yönelik bu adım atıldı, yorumunuz nedir?
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

3.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Az önce tanışmaya gittim
    32 gun 26.75
    O/n 21.50 dedi
    +500k ya
    32 gun +100k $ a 5.75
    O/n birden az dedi
    Tanıştığıma memnun olmadım
    Cep telefonunuzdan banka sitesini açıp oranı yapıştırsanız.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Arkadaslar bilen biri aydinlatabilirmi
    650 baz artisin hemen hemen hic etkisi olmadi gibi dolar 6.32 ye yine dayanmis.
    Acaba bu faiz artisinin piyasaya etkisi onumuzdeki haftalardami olur yoksa etkisi olmaz ve enflasyon artmaya devam eder merkez bankasi ekim ayinda yine bir 500 luk artisa ihtiyac duyar mi? Buna gore karar alacagim. Bildiginiz gibi kasim ayinda stopaj indirimi de bitiyor. Kafam cok karisik
    Hemen hemen hiç etkisi olmdı derken bir şeyi de gözden kaçırmamak lazım. Eğer bu faiz artışı yapılmamış olsaydı muhtemelen şu anda dolarda 7 veya 8 li rakamları görmüş olurduk. Artış en azından bunun önüne geçti.

Doları düşürme konusunda da daha çok etkili olabilirdi ama malum şahıs her gün bu etkiyi tersine çevirmek istercesine sanki TLyi sabote etme görevi varmış gibi konuşup duruyor. Birisi daha yazmış gerçekten yılsonuna kadar hiç konuşmasa dolar muhtemelen 5e iner...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Yeşil Kundura Konkordato başvurusunda bulundu
    Türkiye’nin eski ayakkabı markalarından Yeşil Kundura, konkordato başvurusunda bulundu.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Burgan %28.5 üstüne çıkmıyor bugün. Miktar 450k.(eski müşteri , temdit) Burgan'dan benzer meblağ için oran alan var mı?

Diğer iyi oranlı orta ve büyük bankalarla göre -%1 fark oluştu, Burgan gibi daha küçük ve rekabetçi bir banka için bu kabul edilebilir değil.
    Burgan 400k için 29 verdi 32 gün bağladım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,050
    Deniz 25 teklif etti
    27 den aşağısı olmaz dedim
    Sorayım dedi

hisse.net mobile
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Hemen hemen hiç etkisi olmdı derken bir şeyi de gözden kaçırmamak lazım. Eğer bu faiz artışı yapılmamış olsaydı muhtemelen şu anda dolarda 7 veya 8 li rakamları görmüş olurduk. Artış en azından bunun önüne geçti.

Doları düşürme konusunda da daha çok etkili olabilirdi ama malum şahıs her gün bu etkiyi tersine çevirmek istercesine sanki TLyi sabote etme görevi varmış gibi konuşup duruyor. Birisi daha yazmış gerçekten yılsonuna kadar hiç konuşmasa dolar muhtemelen 5e iner...
    Merkez bankası faiz artırımı yaptı. dolar 6020 geldi. herşeyi bilen adam çıktı sabrımın sonundayım dedi dolar 6220 fırladı anında. biz dış güçleri onu bunu ne diye suçluyoruzki. 1 yeğenim var dayı dedi buyur dedim haberin varmı. neden dedim. türkiyede 1 aile varmış yurt dışında ki bankalarda bunun içinde bosna bankalarıda var. biliyormusun tam 123 milyar dolarları varmış. hadi be yalandır inanma dedim. bizim dünya liderimiz böyle bişiye izin vermez hemen yakalar o hainleri dedim.. cocuk güldü .

Sayfa 258/1030 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •