Sayfa 295/1030 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Hazine bonosunu "arzdan" alan oldu mu hiç. İkincil piyasadan almaktan daha avantajlı mı oluyor. Faiz oranı talep sonucuna göre mi belirleniyor.
    Çalıştığınız aracı kurum veya banka üzerinden teklif verebilirsiniz ,ihalenin kesildiği max. oranın eşiti veya altında kalmış ise oranınız verdiğiniz teklif oranı ile alırsınız.Banka ya da aracı kurum hazineleri aralarında görüştükleri için genellikle çıkacak oranı çok yakın değerlerle bilirler mutlaka onlara sorun ve ona göre teklif verin.İkinci elde genellikle ilk birkaç gün prim yapar fakat bugünler çalkantılı günler olduğu için zarar da yazdırabilir amacınız al-sat ise.Ayrıca ikinci elde alım satım iyice azaldığı için ihaleden aldığınızı satmakta zorlanabilirsiniz.Eylül enflasyonunun yüksek geleceği düşünüldüğüne göre oranların yukarı atma ihtimali yüksek bu nedenle eylül enflasyon oranı açıklanmadan ihalelere katılmak riskli olur.

2. yahu ne olacak ki ovp de gecmistede onceiklerde ne oldu simdikinde ne olsun yeni ekonomi yaklasımı acıklandı birsey oldumu ? yok ...100 gunluk plan acıklandı birsey oldumu yok ..ovp de 20-30 milyar tl kesinti yapsan nolur yapmasan nolur kardesim sen suruyelilere bu zamana kadar bugunku kurla 250 milyar tl harcandınmı harcamadınmı böl 7 yıla yıllık 35 milyar tl yapar ...simdi birde o degilde bazı ekonomistlerde dahil tv lere cıkıp mb sının faiz artırımları ve stopaj indirimi ise yaramadı demez mi bende diyorum ki hic yapılmasaydı dolar 8 demi olurdu 9 tl demi olurdu ......sizi gidi dolar lobicileri sizi ..

3. faizi kararını da ovp yi de eylül'e kadar beklettiler. bir şey çıkabilir. dikkatli olmak lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Aktifbank 90 gun icin %33 bono orani ile baglandi...%10 stopaj kesilicek...
    Miktar ne kadar üstad? Bir de mevduat eşleneği kaça geliyor? Stopaj oranı bu 90 gün içinde ya %5 e düşerse, ekimde enflasyon yüksek çıkaacağından ekim de mb tekrar arttırım yapar mı sorularını sormuşsundur kendine.

Yazılarım tavsiye niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5. size bir umut satarlar adına OVP derler,
    siz iyi niyetle inanırsınız...

sonra bir balon daha patlar,
    ortalık darmadağın,

sanki yeni bir yönetim geldi,
    kafa yapısı değişti. Umut besliyorsunuz.

hele ki bir de kanal istanbul lafı geçerse ovp de
    seyreyin cümbüşü...
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6. Talep Toplamaya Baz Teşkil Eden Bileşik %25,8197 , Basit %23,9030* Vade 126 gün, banka: vakıfbank
    bANKANIN arz bilgilerinde bu yazıyor.. banka yetkilisinin bana söylediği oran ise 25,4 idi.
    Amacım al-sat değil.. ihtiyacım olmadığı sürece vade sonuna kadar bekleyeceğim.
    dediğiniz gibi...yarınki durumu görüp hareket etmeyi düşünüyordum aslında.. ama çarşıya gidince bankaya bir uğrayayım dedim.asıl amaç vadeliden iyi bir oran kapmaktı ama bankacı 100 binin üstü para olmadığı sürece iyi bir oran alabilmemin zor olduğunu söyleyip bu bonoyu önerdi. Bu alımlara internetten de başvurulabiliyor sanırım.. bu alımı internet şubesinden iptal edebilirsem iptal etmeyi ben iyi bir düşüneyim..bugün son gün.. Bu işlere daha yeni başladım da...ben satma işinin de garanti gibi olduğunu düşünüyordum..satmak bahsettiğiniz kadar zor olabiliyor mu... internet şubesinde portföye girdiğimde bonomun karşısında bankanın o bonoyu kaç tl ve hangi orandan satın alabileceği çıktığından hemen satabilirim diye düşünmüştüm...
    İleriki bono arzlarına kendim internet şubesinden başvursam..oluşacak faiz oranını yaklaşık olarak kestirebilmem mümkün olabilir mi yukarıda bankanın açıklamasında 25,8 23.9 oranları verilmiş..ileriki arzlarda da bu oran verilir herhalde..bu oranları baz alarak oluşacak oranda tahminde bulunabilir miyim... BENİ BU KONULARDA BİRAZ DAHA AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Piyasalar kendini yarinki ovp ye hazirliyor. Saglam aciklama gelirse 5.5 lara cekilebilir. Ici bos olursa allah yardimcimiz olsun
    yalandan kim ölmüş, bademlerde her türlüsü bolca bulunur
    sorun, inandırıcı bir ovp mi istiyorsunuz yoksa bademlere inanmak mı..?

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Çalıştığınız aracı kurum veya banka üzerinden teklif verebilirsiniz ,ihalenin kesildiği max. oranın eşiti veya altında kalmış ise oranınız verdiğiniz teklif oranı ile alırsınız.Banka ya da aracı kurum hazineleri aralarında görüştükleri için genellikle çıkacak oranı çok yakın değerlerle bilirler mutlaka onlara sorun ve ona göre teklif verin.İkinci elde genellikle ilk birkaç gün prim yapar fakat bugünler çalkantılı günler olduğu için zarar da yazdırabilir amacınız al-sat ise.Ayrıca ikinci elde alım satım iyice azaldığı için ihaleden aldığınızı satmakta zorlanabilirsiniz.Eylül enflasyonunun yüksek geleceği düşünüldüğüne göre oranların yukarı atma ihtimali yüksek bu nedenle eylül enflasyon oranı açıklanmadan ihalelere katılmak riskli olur.
    Talep Toplamaya Baz Teşkil Eden Bileşik %25,8197 , Basit %23,9030* Vade 126 gün, banka: vakıfbank
    bANKANIN arz bilgilerinde bu yazıyor.. banka yetkilisinin bana söylediği oran ise 25,4 idi.
    Amacım al-sat değil.. ihtiyacım olmadığı sürece vade sonuna kadar bekleyeceğim.
    dediğiniz gibi...yarınki durumu görüp hareket etmeyi düşünüyordum aslında.. ama çarşıya gidince bankaya bir uğrayayım dedim.asıl amaç vadeliden iyi bir oran kapmaktı ama bankacı 100 binin üstü para olmadığı sürece iyi bir oran alabilmemin zor olduğunu söyleyip bu bonoyu önerdi. Bu alımlara internetten de başvurulabiliyor sanırım.. bu alımı internet şubesinden iptal edebilirsem iptal etmeyi ben iyi bir düşüneyim..bugün son gün.. Bu işlere daha yeni başladım da...ben satma işinin de garanti gibi olduğunu düşünüyordum..satmak bahsettiğiniz kadar zor olabiliyor mu... internet şubesinde portföye girdiğimde bonomun karşısında bankanın o bonoyu kaç tl ve hangi orandan satın alabileceği çıktığından hemen satabilirim diye düşünmüştüm...
    İleriki bono arzlarına kendim internet şubesinden başvursam..oluşacak faiz oranını yaklaşık olarak kestirebilmem mümkün olabilir mi yukarıda bankanın açıklamasında 25,8 23.9 oranları verilmiş..ileriki arzlarda da bu oran verilir herhalde..bu oranları baz alarak oluşacak oranda tahminde bulunabilir miyim... BENİ BU KONULARDA BİRAZ DAHA AYDINLATIRSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

Sayfa 295/1030 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •