Sayfa 370/1030 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Burgan ne kadar riskli geliyor size? En ufak bir kriz sallantisinda imarbank ornegi olabilir mi? Ytd
    Imar bankası zamanında mevduat garantisi yoktu bildiğim kadarıyla. Risk almak istemiyorsanız 100K devlet garantisi dışına çıkmadan tüm bankalara dağıtabilirsiniz varlığınızı. Tabi buda banka sayısı kadar olabilecektir en fazla ve birikiminiz fazlaysa en güvendiğiniz bankada tutmak faydalı olacaktır. Buda haliyle getirinizi azaltacaktır. Çünkü muhtemelen daha düşük oran alacaksınız. Bunu bir mevduat yatırımcısı olarak biliyor ve yaşamış olmanız gerekiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Luckyboy Yazıyı Oku
    Pzt dijitale 30 dan bagliyacagim yazmamış mıydınız?
    Valla ben de aşağıdaki yazıdan, 30'dan bağladınız diye anladım hesabı açtı derken

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Telefon ettim. 250 l getirecegim dedim 30 veririz dedi hesabida telden acti

Ekim destegi de gelse burganin 30 ustune cikacagini pek zannetmiyorum cunku o seviyeleri veren baska banka yokki rekabet etme durumuna gelsin.ytd
    MB nin yapacağı artışa göre, herkes yeniden pozisyon alır. Hatta enflasyon yüksek geldikten sonra MB faizi arttırmasa dahi bankalar kuzu kuzu arttırırlar. Yoksa bu para kıtlığında dönemezler. Diğerleri yükseltirken de Burger kusura bakmayın ben 30 da bekleyeceğim diyemez, isterse desin 😀

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Imar bankası zamanında mevduat garantisi yoktu bildiğim kadarıyla. Risk almak istemiyorsanız 100K devlet garantisi dışına çıkmadan tüm bankalara dağıtabilirsiniz varlığınızı. Tabi buda banka sayısı kadar olabilecektir en fazla ve birikiminiz fazlaysa en güvendiğiniz bankada tutmak faydalı olacaktır. Buda haliyle getirinizi azaltacaktır. Çünkü muhtemelen daha düşük oran alacaksınız. Bunu bir mevduat yatırımcısı olarak biliyor ve yaşamış olmanız gerekiyor.
    Ayrica Burgan riskini değerlendirme noktasında 2 haftalık bir geçmişim olduğu için doğru bir değerlendirme olmaz siz ne düşünüyorsanız bende onu düşünüyorum. Fakat uzun süredir çalışanlar var sanırım burda onlar daha doğru değerlendirme yapabilir.

Arkadaslar carsamba isin segri degisecek acele etmeyin bence o gune kadar ON da kalmak en mantiklisi. FED faiz arttirirsa MB sikislastirmaya gidebilir. Ytd
    Hicbir sey olmaz. FED in bu yil ki 2 faiz artirimi zaten fiyatlandi.

Hatta gelecek yil olabilecek 3 faiz artirimi da fiyatlarin icinde

FED in faiz artirimi TCMB yi harekete gecirmez.

Ayrica TCMB nin acil olarak toplanmasina gerek yoktur.

Politika faizi 24 ama 25.50 den fonlayabilir isterse. Bunda bir engel yok.

TCMB uzerinde ki baskilar ekimde aciklanacak eylul enflasyonu ile artabiler

Beklenti zaten kotu bir rakam gelmesi ama tahminlerden kotu gelirse

Iste o zaman TCMB den 25 ekimde bir faiz artirimi daha beklenebilir.

Su anda Turkiyede bazi bankalar dolar mevduata yuzde 8 e kadar faiz veriyorlar ki bu TL nin deger kazanmasi acisindan olumsuz bir gelisme. Bankalar gerekli olan sendikasyonlari yuksek faiz vermeyi kabul etmelerine ragmen saglayamiyorlar ve mebcuren ic piyasadan dolar toplamaya calisiyorlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Kimi hangi kanala çıkarırlarsa çıkarsınlar faizleri bugün kimse düşüremez. O müteahhitlerin durumunu akp herkesten iyi biliyor, buna rağmen faizleri arttırdılar, daha da arttıracaklar. Bugün Çakbank sendikasyonu roll etmekte zorlanıyor. Kendisi gidip sweetener larla daha yüksek faiz teklif ederek ikna etmeye çalışıyor. Dünya da beleş para dönemi bitti. Ağustos böcekleri üzülecek, karıncalar rahat edecek.
    Sizce ne yapmali luckyboy. Evet onu dun dedim ama ucgun beklenebilir bir sure diye dusunuyorum.
    Mevduatci her zaman en iyi bal alacağı çiçeği kovalar Burgan dijital deneyimlerinizi bekliyoruz. Özellikle tabela dışındaki oranlar nasıl alınıyor...

8. Biz hala yüzde 25-28 faiz aldık diye seviniyoruz.
    https://www.youtube.com/watch?v=XYFQ...&feature=share
    1 yıl içinde 40-50’leri göreceğimi inanmıyorsam faizde kalmam
    Dolar ne kadar değer kazandı ise TL tarafında da o kadar kayıp telafi edici adımlar gelmeli ki dengeleme sürecine girilsin. Lakin yabancıların aldıkları konutlar ile övünüyoruz. Bu konutlar satılacak. Yabancı para birimleri daha da artabilir. (ytd)

Sayfa 370/1030 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •