))))))))))
Bilahare hem bizde o hız donanım ne arar bayım anca biyandan da buralardayız işte ).. En azından okuyup takip edip aradan da yazıyoz 3-5.. Şükür )..
Bu baslik cafe degil. Lutfen boş mesajlar yazmayin, sayfalar geride kaliyor.
Uyvar nickli degerli bir katilimci vardi. Galiba bir kurumda genel mudurluk falan yapmis, sert mesajlar yazardi.
1 yil once, bir sebepten bu baslik yada onceki baslikta tartistiydik. Ben de "ben mi seni bu basliga cagirdim" diye bir mesaj yazdiydim.
"Tamam bir daha gelmem" dedi ve gittiydi. Erdogan'in ve hukumetin sıkı destekcisiydi. Onurlu, adam gibi adam oldugundan da bir daha gelmedi tabi.
Makarna alirlar, komur alirlar diye insanlari asagilarlar. Ama dindari da dinsizi de bu millet guzel bir millettir. Ben dinsizim diye mesajlar yaziyorum. Muhafazakar insanlar gelip, benle yazisip, muhatap oluyorlar. Baska bir Islam ulkesinde muhatap olmayi birakin, can guvenliginiz olmaz.
Uyvar arkadas nedense benim kafama cok takildi. Bazi insanlari kirmak cok kolaydir ama tamiri mumkun olmaz.
Insaallah burayi okur da hakkini helal eder. Kusura bakmasin.
Yer İmleri