Sayfa 279/367 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Hımmm...Demekki herkesin parası değer kaybetmiş ama bizimkisi en çok olanmış...Yavaş yavaş benim çizgime geliyorsun ama bu da yanlış...Merak eden açar interneti USD&ASR grafiği yazar, 2013 te neymiş şimdi neymiş görür...Bak her şey bilimsel...Rakam...Soyut, faceden yada diğer sosyal platformlardan duyulup buraya yazılan şeyler değil...O yazdığım ülkede faizler daha 4 ay önce % 10 seviyesindeydi, şimdi % 45 !...Buna rağmen...

Şimdi kapatabiliriz konuyu...Yeterince anlaşıldı netekim...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by wiseinvestor Yazıyı Oku
    Senin yaptığına en hafif tabiriyle mugalata denir, maalesef yabancısın ekonomiye. ABD'ye bakıp cari açık kötü birşey değil demek, biber acı hayat acı demek ki hayat biberdir sonucu çıkarmak kadar tuhaftır.

Birikimli cari açık elbette vardır, öncekileri de ya borç alıp kapatmış ya da turizm, işçi geliri, net hata noksan bilmem ne kalemi ile kapatmış ya da paranı devalue etmişsindir. Yüzmilyarlarca dolarlık borç durduk yere birikmedi. Türkiye'de onyıllardır sürekli parasını durduk yere devalue etmedi, o sıfırlar durduk yere birikmedi, sebebi bu açıklardır.

Her neyse uzatmayacağım; vatandaşın bu kadar basit bir konuyu bile anlamaması normal, ama sorumluluk sahibi kişiler de böyle düşününce sonuç bir günde %25'e kadar değer yitiren TL oluyor maalesef, sonuçlarına katlanmak da bize kalıyor.
    Birikmiş açık teziniz doğrudur ve bende naçizane eklemeler yapmak isterim. Bist'in % 63'ü, yabancılara satılmış gayrimenkuller...
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

3.  Alıntı Originally Posted by Diamond Yazıyı Oku
    Ya tabii ki buraya yazmama gerek yok. İyi ki söyledin...
    Ula senin gibi her değişken için ayrı analizler yapıp sürekli rota değiştireceğime aynı şeyleri yazarım tabi.
    Sen önce tutmayan analizlerin neden tutmamış bir bak bakim...
    Adamlar çıkıp ortadoğuda 20 ülkenin sınırı ve yönetim şekli değişecek diyor bizimkide çıkmış küresel güçler rafa kalktı diyor. Sanki bunu Venezuela'nın başkanı söyledi...
    Ben cahilsem, yanılırım ayvagöbek,
    Ama sen yanılırsan ben sana cahil demicem; kabiliyetsiz dicem.
    Daha önce değilse de 2 yıldan beri bu başlığı izliyorum. Buradaki karakterlerin karakter ve fikir değişimlerinden buranın istihbaratçı mekanı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İstihbaratçılar kendi kamuoylarını yönetebilmek için içeridekilerin kafasının karıştırılması gereğine inanırlar. Milletin kafası yeterince karışmışsa 3 gün 3 farklı cepheden aynı şeyleri söyleyerek vatandaşın sürü halinde bir hedefe yöneltiımasi mümkün olur.

Buranın müdavimlerinin yaptığı da bu. Yani fikir falan değiştiriyorlar diye bir düşünceye kapılmayın. Burada kendi düşüncelerini dile getirmeleri söz konusu değil. Daldan dala atlayarak, genel doğruları, şok edici iddialarla harman ederek buralara serpiştiriyorlar.

Ben başlığı eğlenmek için takip ediyorum adamlar beni de hayranları arasında sayıyorlardır büyük ihtimalle.
    Son düzenleme : ekfuture; 10-09-2018 saat: 18:25.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

4.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Hımmm...Demekki herkesin parası değer kaybetmiş ama bizimkisi en çok olanmış...Yavaş yavaş benim çizgime geliyorsun ama bu da yanlış...Merak eden açar interneti USD&ASR grafiği yazar, 2013 te neymiş şimdi neymiş görür...Bak her şey bilimsel...Rakam...Soyut, faceden yada diğer sosyal platformlardan duyulup buraya yazılan şeyler değil...O yazdığım ülkede faizler daha 4 ay önce % 10 seviyesindeydi, şimdi % 45 !...Buna rağmen...

Şimdi kapatabiliriz konuyu...Yeterince anlaşıldı netekim...
    Onun kodu asr değil ars öncelikle. Tam arjantin deme diyecektim onu bulmuşsun bravo. Biraz daha uğraşsan Zimbabwe ve Venezuela'yı da bulurdun.
    Kendini ve ülkeyi bunlarla denk tutuyorsan, ne diyeyim, konu şimdi kapandı işte benim için.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

abi sen biliyon mu,
    ben aynı cem karaca nın sarkısındaki gibi
    işçiyim
    ya öteki
    bir emekli öğretmen
    bir bağ kur emeklisi
    falan filan
    kendi aramızda eğleniyoz
    yazabiliyosan bi analez
    seni de okuruz abi
    yok o çıkmadı bu tutmadı
    burda her şey bedava
    tutsa zati bedava olmaz
    biz basit insanlarız
    bize inanma abi...

abi bence günün olayı,
    başkanın ,varlık fonu başganı da olmasıdır...

bagalım satranç tahtasında 8 hamle sonasını görecez mi
    bence vezir kaleyi atla aldatır...

bize yarayabilecek,fonda halk,thy, telekom var
    thy bir haftadır twiterda katarlılara satılıyo
    telekom da bi kaç aydır katarlılara satılıyo
    anlıcanız dedikodu çok
    çok günah biliyon mu...

çok yakında görecez
    ne yaparsın be ayva içiyoz içiyoz....
    yazıyos

7. 6-Emme Kafkasya'dan gelen Cecenler ve Isidciler ve Uygur'dan gelenler umurlarindadir. Bunlarin sayisi 20.000 civarindadir, bunlar son derece iyi yetistirilmis, yuksek catisma deneyimi olan, merhamet duygusu olmayan robot gibin elemanlardir. Bunlari yeniden yetistirmeye kalksan; para, malzeme, cografya gibi imkamlari gec, nereden baksan 8-10 yil zamana ihtiyacin var. Bir adami tavuk keser gibin insan kesecek duruma getirmek kolay bir is deeldir.
    14- Turkiye'nin denge politikasinin iflas ettigi acikca goruluyor. Idlip, Abd'nin umurunda degil, Abd'nin umurunda olan o bolgede bulunan 20.000 militandir. Bunlarin bir tekinin kilina zarar gelirse, Abd ne Urus dinler, ne Iran dinler, ne Esad dinler, gokten atesler yagdirir.
    Narin'm reklam yapmak iyidir. 7/9/2018 saat 12.34'de yazilmis bir mesaj. 2194 numerolu mesaj. Goruldugu gibi mesajin icinde Abd gokten ateş yagdirir demisim. Turkce zengin bir dildir, acaba niye boyle yazmisim? Dogrusunu istersen ben de bilmiyon. Emme kesin olan şu ki, Pentagon istihbaratinin icinde, kilit noktada biri deelim. Oyleyse nasil bildim? Dogrusunu istersen nasil bildigimi bilmiyon. Ayni sekilde Halep dustukten sonra, burada bulunun militanlar, yapilan anlasmaya uygun olarak konvoylarla Halep'ten Idlip'e hareket etmislerdi. Konvoya ates edilecegini yazmistim. Onu ise Sputnik'te bir buzkiran fotosuna bakarak tahmin etmistim.

Yazdigim mesajdan 2-3 gun sonra goruldugu gibin gokten ateş yagiyor. Aslinda bir kac gun yazmayip, bekledim, bunu goren olacak mi deye ama nerde? Narin'in en cok senden umudum varidi, sen de gormedn be ya.

@erefefik

8. Gozume takilan huberler: 1-EYT...Turkiye'nin butce dengesini bozmaya yonelik bir girisim. Mhp, erken secim ve af olaylarindan sonra ucuncu kez Akp karsiti pozisyon aliyor.

2-Nihat Dogan vakasi. Bu bence bir tehdit. Olay ortaya ciktigi anda havuz da dahil butun tvlerin ana huber bultenlerindeydi. Dun, bicakla kesilmis gibi butun tvlerden kaldirildi. Bugun ise; Nihat Dogan, Beyaz Tv programinda yok.
    @erefefik

Sayfa 279/367 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •