Sayfa 568/1078 İlkİlk ... 684685185585665675685695705786186681068 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 4,537 - 4,544 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Şimdi bakıp gördüm. Sözünü ettiğiniz yanlış anlaşılma WM sistem sonuçlarına
    göre hisse grafiklerini Twitter da paylaşmanızdan sonra vuku bulmuş olmalı.

Güle güle gidin, güle güle gelin. Yeğenlerimin iyi insan, iyi yurttaş, hayırlı evlat
    olmasını dilerim.
    Alışveriş bitti geri döndüm...

Gitti 175 TL. İnşaAllah çalışılır ve boşuna gitmez...

Genelde kitaplar alınıyor ama tamamen bitene kadar çalışılmıyor. İnsan psiklojisi:

- Olsun, nasıl sa bene de var...

Sene sonunda kitapların çoğu el değmeden çöpe gidiyor. Çünkü her sene müfredat değişiyor ve eskisi işe yaramıyor!!!

Ben benden önce 3 kişinin kullandığı kitabı kullandığımı hatırlarım. Benden sonra da başkaları kullanmıştır...

Bir o güne bakıyorum bir de şimdiye. İsraf çok fazlalaştı. Özellikle de bu eğitim işinde...!!!

Dediğiniz twitt olayı tam da o zamanda oldu.

Yazdığım otomatik twitt sistemini test etmek için gönderdiğim twittlerden birisi idi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Kalmış 900 points

91976 altı kapanış stoplu çizgiyi alta almış arkadaş..

Ama indikatörlerde şişmiş.Şişe şişe gidecek güç var mı endekste orası bilinmez tabi

3. Haftalık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Arkadaş haklı. İnsanlar kemiksiz et, kılçıksız balık istiyor.
    Arkadaşlarla oturur
    masaya kuruyemiş tabağı söylerdik. Fıstıkların kabuklarını ayıklar, onlara ikram
    ederdim. Daha sonra fark ettim ki kabuksuz fıstık için hepsi elime bakıyor.
    .
    .
    .
    .
    bende;
    fıstık,fındık,antep fıstığı,badem,ceviz vb istiyorum....
    mümkünse kabuksuzundan ....

5. İndikatörler şişik fakat şuda var,düşüş başladığın'dan beri ilk defa indikatörün üstün'de bir kapanış oldu.
    Bu durum'da aşağı yönlü düzeltmeler'de,96 ve 94.500 önemli gözüküyor.İndikatörü izleyelim bakalım yukarı doğru sivri bir uç'mu yapacak,yoksa yatay'mı gidecek sayın derinlik'ler.

6. Hayırlı akşamlar sayın T/A israf diz boyu olduğu gibi şimdi'ki çocuklar yoktan'da anlamıyor.İlla'ki dediği'ni yapacaksın istediğini alacaksın.Ben'de bir üst sınıfa geçen arkadaşlar'ın kitapları'nı yeniden kaplar kullanırdık,hatta defterleri bile silip yeniden kullanır'dım.
    Ama şuç çocuklar'da değil,insanları tüketime ve israfa teşvik eden uygulama'lar ve her ebevey'nin çocuklarına prens ve prenses muamelesi yapmasın'dan kaynaklanıyor.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı akşamlar sayın T/A israf diz boyu olduğu gibi şimdi'ki çocuklar yoktan'da anlamıyor.İlla'ki dediği'ni yapacaksın istediğini alacaksın.Ben'de bir üst sınıfa geçen arkadaşlar'ın kitapları'nı yeniden kaplar kullanırdık,hatta defterleri bile silip yeniden kullanır'dım.
    Ama şuç çocuklar'da değil,insanları tüketime ve israfa teşvik eden uygulama'lar ve her ebevey'nin çocuklarına prens ve prenses muamelesi yapmasın'dan kaynaklanıyor.
    Bizler büyüklerden sevgice biraz yoksun büyüdük. O zamanlar onlar doğru yaptıklarını sanıyordu.

Bizler çocuklara tam tersi davrandık ve doğru yapıyoruz sandık. Bu durumda da çocuklar her istediğini yaptırır hâle geldiler. Ben yine iyilerinden sayılırım. Orta yolu bulmaya çalışıyorum ama yine de tüketim diz boyu. Her şeyi istiyorlar. Fakat öyle hemen isteklerini yerine getirmem. Zaamnını beklerim. Zaruri olanları hemen yaparım. Fakat tüketim zaruret haline gelmiş.!!!

Bir de etrafımdakileri görünce halime şükrediyorum. Ben yine iyi yetiştirmişim...

Tüketim toplumu olduk çıktık vesselam. Zamanında batının yaptığının fazlasını biz yapıyoruz ama biz üretmeden tüketiyoruz!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Arkadaş haklı. İnsanlar kemiksiz et, kılçıksız balık istiyor. Arkadaşlarla oturur
    masaya kuruyemiş tabağı söylerdik. Fıstıkların kabuklarını ayıklar, onlara ikram
    ederdim. Daha sonra fark ettim ki kabuksuz fıstık için hepsi elime bakıyor.

İnsanlar biraz meraklı olsa WM sistem sonuçlarına göz atar. VAKBN ın 32
    haftadır ALMA konumunda olduğunu görür ve % 51 zarardan kurtulurdu. Veya
    DGZTE in 23 haftadır TUT konumunda olduğunu fark eder % 123 karın üzerine
    otururdu. Yani bu bölümden hisselerin ne kadar sıklıkla sinyal ürettiğini ve
    bunların verimlilik oranlarını 3 aşağı 5 yukarı kestirebilirdi.

Grafikler bölümünde hisselerin dün ve bugünü karşılaştırılarak mevcut güç
    seviyeleri de ortaya konuluyor. Sizin Murat 124 ve Porsche örneğinde olduğu
    gibi insanların gözünü açıp bakması ve birazcık akıl yürütmesi, tercihlerini de
    buna göre yapması gerekiyor. Ancak insanoğlu yaptığı işin sorumluluğunu
    almaktan kaçınıyor; hayırla sonuçlanırsa kendinden, kötü neticelenirse
    başkalarından biliyor. Millet olarak çalışıp üretmek yerine hep kestirmeden
    sonuç almaya odaklanıyoruz. Kısa yoldan köşeyi dönmek isterken de hep
    duvara tosluyoruz.
    DGZT 23 haftadır tutdaymış.alayım yarın bende bilmem kaç tl nin üzerinemi konacağım......böyle mantıkmı olur.Sonuca bakarak konuşmak çok kolay.Herşey okadar basit olsaydı herhalde kimse zarar etmezdi.Sn.T/A.muhakkakki çok emek veriyorsunuz.Teşekkür ederim kendi adıma.Ürün güzel ama bir yerdede kullanma talimatı olmalı.Gerilerde varsa sayfa numarası altda not olarak verilmeli.Selam vr saygılar

Sayfa 568/1078 İlkİlk ... 684685185585665675685695705786186681068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •