Artan

23,12 9.99 13:42
141,00 9.98 13:37
32,96 9.79 13:42
12,73 9.74 13:41
124,80 8.52 12:55
Artan Hisseler

Azalan

70,65 -10 12:55
12,16 -9.99 13:40
99,65 -9.98 13:42
51,45 -9.97 13:34
260,25 -9.95 13:42
Azalan Hisseler

İşlem

10.561.284.679,59 13:42
6.521.993.620,25 13:42
4.317.624.108,72 13:42
4.144.846.821,71 13:42
4.125.255.484,15 13:42
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 4980 madde; 1 - 8 arası.

Konu: İDEAL veri terminalinde /Sistem/İndikatör/Robot

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhaba arkadaşlar,
    Ben bu işlerde çok yeniyim ve yazılımdan hiç anlamam. kafamda bir robot tasarımı var.
    Portföy olarak seçtiğim 10 adet hissenin belli koşullar sağlandığında belirlediğim miktarlarda alım satım yapması. bunu ayrı robotlar yerine tek robotta yapılabilir mi?
    tabi yazılım bilmediğimden ichimoku indikatörleri ile koşul yapabiliyor muyum?
    örnek :
    5 dk lık periyotda, ichimoku indikatörlerinden tenkansen çizgisi senkau span'i yukarı keserse portföydeki hisse senetlerinden bu koşula uyanlarda her biri için belirlenmiş miktarlarda al, aşağı keserse tüm lotu sat.
    yada yine 5 dk periyotda hisse fiyatı tenkansen değerinden büyük olduğunda aynı portföyde koşula uyanlardan al, tersi durumda tümünü sat.
    yardımcı olabilecek burda sağlam arkadaşlar var. ancak forumda genelde viop ile ilgili robotlar var.
    şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by ozbek78 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    Ben bu işlerde çok yeniyim ve yazılımdan hiç anlamam. kafamda bir robot tasarımı var.
    Portföy olarak seçtiğim 10 adet hissenin belli koşullar sağlandığında belirlediğim miktarlarda alım satım yapması. bunu ayrı robotlar yerine tek robotta yapılabilir mi?
    tabi yazılım bilmediğimden ichimoku indikatörleri ile koşul yapabiliyor muyum?
    örnek :
    5 dk lık periyotda, ichimoku indikatörlerinden tenkansen çizgisi senkau span'i yukarı keserse portföydeki hisse senetlerinden bu koşula uyanlarda her biri için belirlenmiş miktarlarda al, aşağı keserse tüm lotu sat.
    yada yine 5 dk periyotda hisse fiyatı tenkansen değerinden büyük olduğunda aynı portföyde koşula uyanlardan al, tersi durumda tümünü sat.
    yardımcı olabilecek burda sağlam arkadaşlar var. ancak forumda genelde viop ile ilgili robotlar var.
    Anlaşılan kimse destek olmayacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,295
     Alıntı Originally Posted by ozbek78 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar,
    1---Portföy olarak seçtiğim 10 adet hissenin belli koşullar sağlandığında belirlediğim miktarlarda alım satım yapması. bunu ayrı robotlar yerine tek robotta yapılabilir mi?
    2---tabi yazılım bilmediğimden ichimoku indikatörleri ile koşul yapabiliyor muyum?
    örnek :
    3---5 dk lık periyotda, ichimoku indikatörlerinden tenkansen çizgisi senkau span'i yukarı keserse portföydeki hisse senetlerinden bu koşula uyanlarda her biri için belirlenmiş miktarlarda al, aşağı keserse tüm lotu sat.
    1--- 10 hisse değil 400 hisse bile mümkün ancak hepsini aynı anda taraması zaman alabilir.
    2--- ichimokunun formülünü yazdıktan sonra her istediğini yapabilirsin.
    3--- mümkündür dedikleriniz robot tarafından yapılabilir. sizin yerinize tüm gün belirlediğiniz hisseleri takip ederek işlemlerinizi yapar.

ichimoku normale göre biraz karışık indikatör olduğundan kimse oturup şunu yazayım diye uğraşmamıştır.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    1--- 10 hisse değil 400 hisse bile mümkün ancak hepsini aynı anda taraması zaman alabilir.
    2--- ichimokunun formülünü yazdıktan sonra her istediğini yapabilirsin.
    3--- mümkündür dedikleriniz robot tarafından yapılabilir. sizin yerinize tüm gün belirlediğiniz hisseleri takip ederek işlemlerinizi yapar.

ichimoku normale göre biraz karışık indikatör olduğundan kimse oturup şunu yazayım diye uğraşmamıştır.
    Teşekkürler Bear_Bull
    10 hisseyi ayrı robotlar yaptığımızda hız performans düşmüyorsa ayrı yapcaz artık. ama benim amacım portföy yönetmekti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,295
     Alıntı Originally Posted by ozbek78 Yazıyı Oku
    Teşekkürler Bear_Bull
    10 hisseyi ayrı robotlar yaptığımızda hız performans düşmüyorsa ayrı yapcaz artık. ama benim amacım portföy yönetmekti.
    tek robot TABLO içinden de yapılabilir
    her hisse için ayrı robotta olabilir

her sembol için 1 er saniyeden tarama yapsa 10 saniyede 1 her robotu tekrar kontrol etmiş olur.
    Bear_Bull
    @BearBull26

6. sayın bear bull hocam, mrb

stochastıc slow (5,3) ve macd-as (26,12) ve as(9) formüllerini bulamıyorum.
    yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    saygılarımla
    Son düzenleme : muratetmek; 01-10-2018 saat: 22:03. Sebep: yanlış yazım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,295
     Alıntı Originally Posted by muratetmek Yazıyı Oku
    sayın bear bull hocam, mrb

stochastıc slow (5,3) ve macd-as (26,12) ve as(9) formüllerini bulamıyorum.
    yardımcı olursanız çok memnun olurum.
    saygılarımla
    var STOCK = Sistem.StochasticOsc(5,3);

// hesaplanan verileri çizgilere aktar ve açıklama ekle
    Sistem.Cizgiler[0].Deger = STOCKHASTIC;

*-*-*-**-*-*-*-*-*-*--*

var Param1 = 26; // Sistem.Parametreler[0];//26
    var Param2 = 12; // Sistem.Parametreler[1];//12
    var Param3 = 9; // Sistem.Parametreler[2];//9
    // hesapla
    var MACD = Sistem.MACD (Param1, Param2);
    // ortalama