Arama sonucu : 4278 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
    Resim defterinin sayfası mı bitti, grafik çizimleri gelmiyor artık.
    Yukarı 5-6 lara doğru giden bir ok vardı nereye gitti o acaba?
    Kutuplarda yaşayan çok bilmiş postlu arkadaşlar yardımcı olacak ki burada ondan haber bekleyenler yayan kalmasın.
    Doları hesap etme, ülkenin gündemini es geç, enerji piyasasının dinamiklerinden bi haber ol, patronun yalakalığını yap, sonra vay efendim dış güçler vay efendim olağandışı hareketler.
    Gidin kumda oynayın, kum yoksa kutupta karla oynayın. Kardan ayı falan yapın.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DÜNÜN ŞARTLARIYLA BUGÜNÜ YARGILAYAMAZSIN ..DEMİŞİZ.2.06 DA SAT VERDİ DEMİŞİZ AMA İNSAN GİBİ ALGILAMA YETENEĞİ KAVRAYABİLME YETENEĞİ OLAN normal İNSANLAR YATIRIMCILAR İÇİN DEMİŞİZ.SYN MADAM.syn val ve avanesi için değil..HALA 6 OLACAKTI OLMADI DİYOR dünün şartlarıyla bugünü yargılıyor. YAHU PES.ne oldu 1.28-1.30 gitti senin dediğin oldu zoren düştü şimdi git yaani INA CIGINA YAKINIZ .sizede hak veriyorum doğrusu eşşeğe altından semer vursan eşşek yine eşşektir. uhuhuhuahahah)))eşşek vezir olmuş mühürdarıda katırlar ..uhuhuhahahaha))))ben bu satırları yazarken tekniğine inandığım ve güvendiğim 6 tl den aldığım garantilerim 7.26 olmuş bu arada..
    Son düzenleme : guddupayyusu; 25-09-2018 saat: 15:03.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •