Alıntı Originally Posted by yelloz71 Yazıyı Oku
Resim defterinin sayfası mı bitti, grafik çizimleri gelmiyor artık.
Yukarı 5-6 lara doğru giden bir ok vardı nereye gitti o acaba?
Kutuplarda yaşayan çok bilmiş postlu arkadaşlar yardımcı olacak ki burada ondan haber bekleyenler yayan kalmasın.
Doları hesap etme, ülkenin gündemini es geç, enerji piyasasının dinamiklerinden bi haber ol, patronun yalakalığını yap, sonra vay efendim dış güçler vay efendim olağandışı hareketler.
Gidin kumda oynayın, kum yoksa kutupta karla oynayın. Kardan ayı falan yapın.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eminim hala yazmaya devam edecektir.

Sayın yelloz71,

Ben çizgiyi çizerim hisseler ben ne çiziyorsam ona uyar.
Ne de olsa teknik faldan ibarettir.

Daha tekniğin ne demek olduğunu bilmeyenler burada mızıklıyor ya ben ona yanıyorum.
Bu adama(!) ya da madama(!) (parantez içinde ünlem ne anlama geliyor bir bak ayı) inanıp da iş yapan var mıdır acaba?

Gelmiş burada sürekli başka hisselerin reklamını yapıyor.
Neymiş garan'mış. Garan gibi hisselerde teknik işlemesi normal değil mi? Hiç mi iş ahlakın yok senin? Neyle neyi kıyaslıyorsun farkında değil misin?

Biz burada ZOREN konuşuyoruz. Çünkü burası zoren başlığı. Ne thyao, ne garan ne başka birşey.

Patron hissesidir zoren ve tekniği patron belirler. Hiç mi beynin yok ki bunu anlamıyorsun?

Sen o çizdiğin muhteşem dolar bazlı çizgilerle 5-6'yı işaret ederken biz insanlar senin gibi patron adamlarına kanmasın diye "imkansız" diyorduk. Senin yazdıklarına güvenip de alanların vebali üzerine olsun. Eninde sonundan senden çıkacaktır.

Burada böbürlenen çok kişi gördüm. Bir kısmının sıfırı tükettiğine de bizzat şahidim. Boş yapma. İşine bak.