Sayfa 604/969 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 4,825 - 4,832 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    http://www.covision-medical.co.uk/ Covision (İngiltere) ile ortopro arasında bir sahiplik ilişkisi var mı?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    fabirka resimleri önündeki ağacına kadar aynı.biri bizim fabirkayi çalmış,😀34 ülkede faaliyet gösteren şirket ortopro oda onlardan biri.

İnce bir ayrıntı

Nekadar saklasalarda artık taşmaya başladı iştirakler ordan burdan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,405
    İngiliz şirketinin web sayfası oldukça iyi tasarlanmış . Ortopro 'nun ki fena berbat . Sahiplik ilişkisi olsa olsa İngiliz şirketi bizimkini satın almış olurdu . özenli hazırlanmış İngilizlerinki . Bunun anlamı onlar işlerine daha sahipler .

karambolde 1.54 kademesi yıkıldı . Ucuz mal var diyor spek .

Alıntı Originally Posted by Feridun_Bitir Yazıyı Oku
    http://www.covision-medical.co.uk/ Covision (İngiltere) ile ortopro arasında bir sahiplik ilişkisi var mı?

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    karambolde 1.54 kademesi yıkıldı . Ucuz mal var diyor spek .
    arkadaşım yanımda 100 bin lot alım yaptı demiştim 1.53 den.ucuza kaptırdığı için kopamıyor ordan.belki gelir diye el açtı yalvarıyor.ama tanırım arkadaşı düştükçe alır.kafasindaki fiyata gelmeden de satmaz.borsa zengini.bir arkadaş daha var ona biraz gicigim bulastirsam buraya kazanır diye korkuyorum.😂biraz zaman uzarsa onuda cagiracam.

5. "Ortopro hem kendi markası hem de lider çok uluslu şirketlere yaptığı üretim ile fiilen 4 kıtada 32 ülkeye satış gerçekleştiren bir firma haline gelmiştir. Almanya, İsveç, Polonya, İngiltere, Yunanistan, Arjantin, Meksika, Mısır ve Kenya gibi farklı coğrafyalara ihracat yapan Ortopro ayrıca lider çok uluslu şirketlere yaptığı üretim ile ürün kalitesini tüm dünyada ispatlamaktadır."

ingiltere de vergiden muaf bölgeler var bundan dolayı orada faklı isimde şirket açmış olabilirlermi.... veya ingiltere deki şirkete fason üretimmi yapıyorlar...

İsbank in hangi iştiraki zarar etmiş ki bu etsin.biz uyurken dünyaya yayılmış baksana.spekte bizi üç beş kademe de ütmeye çalışıyor. oglumun mikini alırsın. Etki alanım geniş bundan sonra kim hisse sorarsa aldiracagim İlk kağıt bu dünya şirketi.bugun de 8000 lot 1.54 den aldirilmistir tarafımdan saygılarımla.dunde 3200 lot.bundan sonra böyle a.g.ç. yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.

7. kemerlerinizi bağlayınız inişe geçiyoruzzz....

8. 120 lere gelir..

Sayfa 604/969 İlkİlk ... 104504554594602603604605606614654704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •