Bunlara özel mi şimdi swap işlemi...katılım bankaları çok değişik diğer bankalarla uçurum var merak ettim geçen teker teker sitelerinden inceledim makineye hesaplattim %11_12 arası bir faize denk geliyor verdikleri kar paylari..para miktarına göre kar dağıtma oranı %80-95 arası değişiyor ....bu kar dağıtma oranını nasıl neye göre hesapliyorlar çözemedim![]()
Piyasada bi filmin döndüğü dogrudur..Ben aktif nkolay bono cu olarak dun al sat yaptim 28 faiz oraniyla 24 günlük verdi... Onceden 300-500 gün arasi vade verdigi cok oluyordu.. simdi vermiyor.. vade günü dusurmusler
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde son 2 ayda dikkatimi çekti benden başka fark eden var mı bilmiyorum iş aracımla çok gezdigim için sanıyorum fark ettim ....bankalar atm den kısmaya gidiyorlar....çoğu bina altı dükkan içi ATM Ler kaldırılıyor bunların kirası yüksek tabi...ayni zamanda kimi kaldırım üstleri ağaç altlari sokak köşeleri olsun önceden ATM olan yerlerde atm kalmamis ..her bankadan ATM ....sanıyorum 1_2 yıla ATM ler banka şubeleri girişi haricinde sadece ilçelerin veya semtlerin en kalabalık caddeleri dışında yerlerde kalmayacaga benziyor .
Yer İmleri