Hsbc 92 gün ve üzeri 100 k + yenigiriþ 29 deðerlendirebilir.
Hsbc 92 gün ve üzeri 100 k + yenigiriþ 29 deðerlendirebilir.
Vade günlerimde yazýyorum onu bile bilmiyorsun kalfa.Sen kotundan sallayýnca normal oluyor ben aldýðýmý yazýnca þehir efsanesi.Þehir efsanesinin anlamýný öðren de yaz bari.Bugün Odea dan 31 aldýðýný yazan arkadaþtan sonra mt yi aradým 28 muhabbeti yaptý üstü yok dedi, inanmadým mt ye sonuçta vade günüm deðil yalan söylemiþ olabilir.Odea dan 31 alabilen arkadaþa þehir efsanesi diye yazýp bok atmadým.Alabilene helal olsun.Her zaman en yüksek oraný alamadýðýmý biliyorum ama alamadým diye alabilene yalancý muamelesi yapmýyorum senin gibi kot kafa.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
Geçen hafta Çiftehavuzlar Burgan dan 150k 29.5 ten baðlamýþtým. Bugün ayrýca 150k için oran istedim 28 dediler.
Amerika'da kereste fiyatlarý halen düþmeye devam ediyor. Konut fiyatlarý 2007 seviyelerini geçmiþ durumda. Kereste fiyatlarý en son bu kadar sert þekilde 2005 senesinde düþmeye baþlamýþtý, 2007'de konut sektöründe sýkýntýlar baþ göstermiþti. 2008 senesinde de meþhur global kriz çýkmýþtý. 2020'ye dikkat, bu seferki global kriz para basmakla çözülemeyecek kadar büyük olacak. Bir miktar fiziki altýn veya gümüþ bulundurun.
Yer Ýmleri