Hsbc 92 gün ve üzeri 100 k + yenigiriş 29 değerlendirebilir.
Hsbc 92 gün ve üzeri 100 k + yenigiriş 29 değerlendirebilir.
Vade günlerimde yazıyorum onu bile bilmiyorsun kalfa.Sen kotundan sallayınca normal oluyor ben aldığımı yazınca şehir efsanesi.Şehir efsanesinin anlamını öğren de yaz bari.Bugün Odea dan 31 aldığını yazan arkadaştan sonra mt yi aradım 28 muhabbeti yaptı üstü yok dedi, inanmadım mt ye sonuçta vade günüm değil yalan söylemiş olabilir.Odea dan 31 alabilen arkadaşa şehir efsanesi diye yazıp bok atmadım.Alabilene helal olsun.Her zaman en yüksek oranı alamadığımı biliyorum ama alamadım diye alabilene yalancı muamelesi yapmıyorum senin gibi kot kafa.
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
Geçen hafta Çiftehavuzlar Burgan dan 150k 29.5 ten bağlamıştım. Bugün ayrıca 150k için oran istedim 28 dediler.
Amerika'da kereste fiyatları halen düşmeye devam ediyor. Konut fiyatları 2007 seviyelerini geçmiş durumda. Kereste fiyatları en son bu kadar sert şekilde 2005 senesinde düşmeye başlamıştı, 2007'de konut sektöründe sıkıntılar baş göstermişti. 2008 senesinde de meşhur global kriz çıkmıştı. 2020'ye dikkat, bu seferki global kriz para basmakla çözülemeyecek kadar büyük olacak. Bir miktar fiziki altın veya gümüş bulundurun.
Yer İmleri