[QUOTE=BOSPOROS;2669455] Originally Posted by kızılyıldız En az % 7 yılık Ortalama olarak % 8 Akbank için %7'nin kabul edilmediği söyleniyordu.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
[QUOTE=rxpu;2669461] Originally Posted by BOSPOROS Akbank için %7'nin kabul edilmediği söyleniyordu. Fake News çok memlekette.!!! En az %7 hesap çok kolay .!!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Originally Posted by BOSPOROS Fake News çok memlekette.!!! En az %7 hesap çok kolay .!!!! Yok bospo borç veren %7 'yi kabul etmemiş.Daha fazla istemiş. Bir de forum kafayı yedi galiba, karışmış yazılar.
[QUOTE=BOSPOROS;2669475] Originally Posted by rxpu Fake News çok memlekette.!!! En az %7 hesap çok kolay .!!!! Türkiye cds+ 12 aylık dolar libor faizi+ En az 150-250 baz puan kar marjı
Forum Rules
Yer İmleri