Sayfa 7/53 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 49 - 56 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Forumda tassak kategorisi acilsin.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Marks icun kapital sistem odagi kırsal kesim koylusuyle kent soylusu aristokrat kesim deyildir
    Bunnar para harcamaz
    Koy kent goc dongusu bitsin
    Kapital duzen ölür

3. Metreylemi ölçecez, inchle mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Kumaş almaya gittim,

1 metre kumaş ver dedim ...

Yok abi , inchle satıyoruz mu diyecek
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. kuyumcuya gittim

1 ons altın ver dedim

karşılığında benden birşey istiyecek

o istiyeceği şey ne olacak ?

Doların yapması gereken tek şey
    Doları acil coin e cevirip
    Fed I lagv edip
    Fed sahiplerini surgune yollamalı
    Tutuklayıp kotuluk edersen
    Dunyadaki gelisim biter ter ter ter
    ×***********, **********, *********x
    Aywa hocam haklı dolar milyonu Bi tele olabiler
    Coin olduktan sonna emme
    Once deel

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ulusalcilik boyle birsey degil. Siz, Kim Jong-Un'u ki bir diktatordur, disaridan ulkenin basina yerlestirilmis bir diktatordur, ulusalci olarak goruyorsunuz. Mesela, Turkiye'de Ataturk ulusalcidir. Forumda da pek cok insan bunu destekleyedektir. Sizin yazdiginiza cok itiraz eden olur.
    Atatürk çağın gereklerini iyi tanımış, iyi yetişmiş bir liderdir. Ülkesini de çöküşün içinden alıp dünyada bağımsız olarak konumlandırabilmiş bir askeri ve siyasi dehadır. Sonradan başkalarının ardından uydurduğu ideolojilerle sınırlanamaz.

Ulusalcı martavalları ile ülkesini yıkmış kim varsa ajan size göre o halde, mesela Chavez ve Maduro da öyle sanırım.
    Bir defa alıp birkaç karşılaştırma yaparsak benzetmenizin ne kadar tutarsız olduğu ortaya çıkar.
    1923-1938 arasında Türkiye'de bir tl 1,46'lardan 1,17'lere kadar gelerek devalüasyon değil revalüasyon olmuştur. Bizim ülkede altı sıfır attık ve yenilerini ekleme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
    Atatürk döneminde cari açık diye bir saçmalık yoktur. Son yıllarda mesela 2011 yılında sadece ve sadece bir yılda verdiğimiz cari açık 100 milyar dolar gibi korkunç rakamlara ulaşmıştır.
    Atatürk, çağdaşları Weimar'lar ardılları Hitler'ler, Mussolini'ler gibi faşist karanlık bir çağda iken o döneme göre karşılaştırılınca son derece demokrat bir kişiliği olduğu görülür.
    Kadın hakları için birçok Avrupa ülkesinden önce ülkemize medeni kanunu getirmiştir.
    Yunanistan'la savaşmış ardından Venizelos'la oturup mübadeleyi konuşabilmiştir. Sadabat paktı, Balkan paktı imzalanmış, bütün komşularla iyi ilişkiler içinde olunmuştur. Şu anda düşman olmadığımız komşuyu bıraktım uzak ülke kalmadı gibi geliyor.
    Milli ekonomi ile birçok fabrika kurulmuş, sanayileşme adımları atılmıştır, şimdiki gibi telekomu özelleştirip sonra içi boşaltılarak iflas ettirilmemiştir.
    Enflasyon deseniz o zaman yok, şimdilerle dünya rekorlarındayız yine, faizler aynı şekilde.

Bu listeyi çok daha fazla uzatırım da, böyle tuhaf karşılaştırmaları nasıl yapabiliyorsunuz ona şaşıyorum diyeceğim de; şaşırmıyorum, 3 sene sonra 1 tl yüzbin dolar beklediğimize göre bu benzetmeleri çok görmemeli, neyse bu kadar yeterli 3 yıl sonra ölmez sağ kalırsak ben tek ilave sıfıra razıyım.
    Bu yazı yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
    “invest only if you would be comfortable owning a stock, even if you had no way of knowing its daily share price.” ― Benjamin Graham

abi, hayırlı olsun
    yakmışın milletin beyinciğini...

reytingler tavan
    reha muhtar gibi adamsın

bu topikten sonra
    bence baş danışmanlık garanti

gülmekten yerlere yattığından
    hiç süphem yok
    sağlıcakla güzel dostum

Sayfa 7/53 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri