Sayfa 609/969 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    .....Dostları çağırmak lazım .
    Dostlarımıza mı aldırsak .
    1.5-1.57 arası ben epey kişiye aldırdım.aldirmayada devam ediyorum. Balonda yeterince ağırlık oldu ki yavaş yavaş aşağı çekiyor. Beni ve lot aldirdigim arkadaşlari silkelemek için dahada aşağı cekeceklerdir.biraz aşağı gelsin öyle çağırın derim ki Zarar etmesinler daha aşağıdan kazık caksinlar bu alçaklara

2. Syn boran muhakkak her koyun kendi bacağından ama sizin tavsiyeniz ile spek bi hisseyi arkadaşlarınıza hisse düşmesin diye aldirmaniz pekte samimi gelmedi heleki arkadaşınızın deneyimi yoksa bu bile bile kör kuyuya arkadaşınızı atmaktır....yorumunuzdan bunu çıkartıyorum yanlış yorumlamışsam ozur

3. 1.51 den birileri epey aldı...

4. 2.jpg
    bulutlar gök gürültülü sağnak yağışlı

5. Bugün Yatırımcı İlişkilerinden Sorumlu Yönetici Burcu Hanımı aradım izinde olduğu için Yatırımcı İlişkileri Görevlisi Diğdem Hanıma bağladılar. Sorduğum soru çok basitti 8 yıldır iş girişim yatırımcısıyım piyasa değerimiz 18,5 milyon dolar olmuş, 6 iştirake gömdüğümüz para yaklaşık 80 milyon dolar şirket batıyor mu yoksa iştiraklerde bir batış mı söz konusu?. Yok efendim ne batması öyle şey mi olur dedi. Tabi bunun arkasına açıklama bekliyorum ses seda yok. Eeee be kardeşim nedir bu fiyat nedir bu rezalet dedim yıllardır. Hebele hübele etti cuma günü Burcu hanım size dönsün dedi. Cuma günü tekrar görüşeceğim. Siz de arayın, sorun nedir ne değildir, malınıza sahip çıkın
    The man who passes the sentence should swing the sword

6.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    1.5-1.57 arası ben epey kişiye aldırdım.aldirmayada devam ediyorum. Balonda yeterince ağırlık oldu ki yavaş yavaş aşağı çekiyor. Beni ve lot aldirdigim arkadaşlari silkelemek için dahada aşağı cekeceklerdir.biraz aşağı gelsin öyle çağırın derim ki Zarar etmesinler daha aşağıdan kazık caksinlar bu alçaklara
    Ehehe, böyle dost uzak olsun, hadi kendini batırdın onlardan ne istedin

7. gemi su alıyor ama belki tıkarız deliği isteyen buyursun atlasın gemiye balıklara yem olmaktan iyidir....

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
    1,35 li seviyelere çekebilir aldırmak istyen aldırsın aldığını aldırdığını da buraya yazsın ağırlığı bilelim bende en azından 1,3-1,4 lı rakamlardan maliyetleneyim )
    Bindiğiniz dal sağlam ise işin psiklojik boyutu girer işin içine şu rakamlara düşse bile umrumda değil der fakat bazen senetler öyle bir fiyatlanır ki dudak uçuklatır geçen sene yada 6 ay evvel 11-12 lerden garanti alanlar 5,80 den garanti alamadılar yada Halkbank 20 iken 40 olacak sevdası ile mal alanlar şu an hangi fiyatları bekliyorlar bilmiyrum bu işin en ağır tarafı psikolojidir bu sinir harbini kim kazanırsa parayı da o kazanır...
    Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..

Sayfa 609/969 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •